Akhirnya Aku Kembali

Salam..

Heheheheh.. Tajuk macam gempak je. Tapi itulah hakikatnya.. Masalah malware aku rasa baru selesai sepenuhnya. Setelah segenap usaha dilakukan oleh DataKL dan aku sendiri. Ikhtiar terakhir semalam ialah Theme terpaksa ditukar sebab theme yang lama tu masih ada suspected malware (kata antirus ku)

Entri terakhir ialah pada 29 Mac 2013. Hari ini 14 April 2013. Dua minggu aku tidak boleh jenguk dan buat entri kat sohoque.com. Terasa seperti dua bulan. Hidup ku rasakan amat kosong. Nasib baik ada satu lagi blog bisnes. Boleh jugak aku updates sekali sekala.

Namun sempat juga join event Dugro kat Aeon Big Mid Valley baru-baru ini. Cuma masalahnya nak buat entri pasal tu tak boleh. Sekarang sudah boleh, so besok akan keluarlah entri pasal tu.

Malam ni nak tidur awal. Mengantuk dan lesu, setelah beberapa hari tak cukup tidur kerana terpaksa berulang alik ke KPJ Damansara Specialist Hospital. Baby Ifza dimasukkan ke sana akibat demam panas.

Ok lah. Wassalam

12 Comments

  1. fazrol April 15, 2013
    • sohoque April 15, 2013
  2. Faris Al-Muhandisu April 15, 2013
    • sohoque April 15, 2013
  3. Dkna Abza April 15, 2013
    • sohoque April 15, 2013
  4. Oneblogsocial April 15, 2013
    • sohoque April 15, 2013
  5. Hazmin Hamudin April 16, 2013
  6. titan April 17, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: