Alahai KFC

Macam-macam hal la yang berlaku kat KFC sekarang ni. Sebelum ini heboh pasal ni:

Eeiii yark x#@FGV*&^%FD!!! Diorang kat dalam buat macam-macam. Kita kat luar makan sehingga menjilat jari. Huhuhu

Baru-baru ni pulak heboh lagi dalam blog-blog (salah satunya alantanblog.com) yang pekerja KFC bergaduh dengan customer. Dengar ceritanya berlaku kat KFC i-City, Shah Alam.

Mengikut ceritanya customer tersebut beratur panjang lebih 1 jam tetapi bila sampai gilirannya ayam goreng dah habis. Apa lagi, marah la customer tu..! Customer tu menuntut supaya Store Manager KFC tu minta maaf. Tapi pekerja itu tidak berbuat apa-apa malah dibalas dengan kata-kata: “kalau mau makan, buat sendiri lah  XXX ..” ….

Kemudian berlakulah pergaduhan di bawah:

Mungkin customer tu berkasar sedikit, tetapi pekerja itu tak sepatutnya melayan customer sebegitu..

Habis la imej KFC selepas ni. Satu demi satu cerita yang tidak sedap didengar keluar. Yang sedihnya KFC itu adalah sebuah syarikat yang entitinya orang melayu.. sedih-sedih!!

So, apa macam? Ada berani makan kat KFC lagi? Hehehe..

399 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam