Cungkil Cara Buat Duit Di Internet Dengan Program KRU Masterclass

kru masterclass incharged.png

Orang Kuat dan tenaga pengajar program KRU Masterclass

Dulu seseorang usahawan terpaksa mengambil masa yang agak lama untuk memperkenalkan jenama mereka ke dalam pasaran tanpa ilmu yang betul.

Dulu usahawan terpaksa mengeluarkan sebahagian bajet/modal mereka untuk mencari staf yang terbaik untuk membuat marketing dan sales untuk produk dan servis mereka tanpa ilmu yang ampuh.

Dulu usahawan terpaksa mengeluarkan sejumlah duit yang agak banyak untuk memperkenalkan jenama mereka di pasaran melalui pengiklanan dengan ilmu yang terhad.

Dulu peniaga/pengusaha terpaksa berkerja keras sehingga malam hari demi memastikan jualan mereka mencapai sasaran mereka tanpa ilmu asas yang kukuh.

Tapi semua tu dulu. Sekarang tidak lagi. Dulu era pertanian, kemudian era perindustrian. Sekarang kita sudah masuk ke era digital. Era sekarang internet di hujung jari.

Sekarang membina jenama telah menjadi mudah. Staf yang ramai sudah tidak relevan lagi. Untuk mengiklan produk sudah tidak lagi perlu menggunakan orang tengah. Masa berkerja boleh dipendekkan.

Semuanya boleh dilakukan dengan kuasa internet. Sekarang sudah ramai usahawan menjadi jutawan dengan pertolongan ilmu internet. Lihat sahaja Irfan Khairi. Beliau telah menjadi jutawan pada usia 25 tahun. Semuanya dengan menggunakan kuasa internet.

aku, irfan khairi dan porche.jpg

Irfan Khairi (kanan) pengasas bersama program KRU Masterclass) sudah memiliki kereta mewah Porsche pada usia yang muda

Lihat juga KRU. Jenama KRU menjadi terkenal banyak dibantu oleh internet.

ikon bisnes KRU

KRU – ikon bisnesman yang berjaya. Norman dan Yusry adalah pengasas bersama program KRU Masterclass

Bagaimana mereka yang telah berjaya ini melakukannya?

Ramai yang telah memberi respons kepada saya:

“Saya sudah ada blog, tetapi tiada apa pun yang berlaku…!!!”

“Saya sudah ada akaun, facebook dan twitter, tetapi tidak banyak pun membantu untuk menaikkan bisnes saya?”

Jawapan saya, apa yang mereka buat itu sudah betul. Cuma tekniknya mungkin salah. Setiap sesuatu yang dilakukan mestilah dengan cara yang betul. Ilmunya kena cukup.

Macamana nak tahu teknik yang betul dan berkesan? Macamana nak belajar ilmu internet marketing, media sosial dan blog ini?

Jom! Sertailah seminar sehari, Program KRU Masterclass yang dianjurkan oleh KRU Akademi dengan kerjasama Irfan Khairi Sdn Bhd.

Sila ke link di bawah untuk mendaftar dan mengetahui tentang ilmu / modul yang akan didedahkan dan juga harga promosi program tersebut:

KRU Masterclass: Buat Duit Di Era Digital

Ada diskaun untuk “early birds”. Daftar sekarang dan jumpa anda di KRU Akademi, Cyberjaya.

Saksikan video penerangan seminar program KRU Masterclass dan pelancaran program affiliates KRU Masterclass yang berlangsung pada 18hb Mac 2013 baru-baru ini (video ehsan daripada Astro Awani)

11 comments

    • sohoque 20 March, 2013 at 10:40 Reply

      ok. terima kasih. sy mungkin pergi krn mengikut kata blogger kerabubuahtanjung.blogspot, walaupun kita dah biasa dgn blog dan media sosial, tp bykblg benda yg diajar yg kita tak tau. beliau dah pergi pd seminar yg lalu.

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: