Entry Ini Menggunakan Applikasi Android WordPress

By hook or by crook, aku mesti postkan satu entri hari ni. Sebabnya dah seminggu aku tak buat posting. Posting terakhir aku adalah posting Wordless Wednesday. Hari ni dah pun hari Rabu semula. Kalau aku buat entri Wordless Wednesday jugak, dah jadi double entry wordless wednesday. Nampak sangat aku ni pemalas!

Tapi bila nak buat entri tadi, masalah lain pulak yang menimpa. Visual editor aku hilang. Tak boleh nak menaip kat dalam tu.

Dulu pernah sekali terjadi perkara ni. Aku pernah cerita kat sini. Yang tu aku berjaya selesaikan. Tapi yang ni puas dah aku godek-godek. Cadangan kawan-kawan blogger kat facebook pun aku dah try ikut. Namun masalah masih belum selesai.

Lalu aku terfikir untuk periksa applikasi wordpress android kat smartphone aku. Sekali boleh buat entri..! Yahoo!!! Tapi tak tau la boleh publish ke tidak nanti. Kita tengok kejap lagi.

Oh ya. Berbalik kepada kenapa aku lama tak buat posting. Sebabnya… Aku cerita kat next entry la. Sebabnya ni nak test boleh publish ke tidak guna applikasi wordpress android ni. Heheheh

Posted from WordPress for Android

1 comment

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

You might be interested

%d bloggers like this: