logo euro 2012

EURO 2012

logo euro 2012

Logo rasmi Euro 2012

Semalam, lepas mengembara ke website dan blog otai, aku dapat satu ilham. Memandangkan kejohanan bolasepak Euro dah dekat, aku nak buat posting pasal Euro 2012.

So lepas ni insyaAllah akan ada banyak posting aku pasal Euro ni.

maskot euro 2012

Maskot rasmi Euro 2012

So malam tadi aku dah start install widget Euro 2012 Countdown kat sidebar (bawah countdown waktu solat) homepage blog sohoque.com ni. Sila la tengok ya.. dan aku juga dah create kategori EURO 2012 untuk memudahkan pembaca untuk shortcut kepada cerita-cerita berkenaan Euro 2012 sahaja.

So tunggu posting pasal Euro 2012 seterusnya..

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: