7

Fantasy Football Contest di sohoque.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Untuk memeriahkan lagi blog sohoque.com, saya akan menganjurkan satu contest EPL fantasy football.

Hadiah-hadiah:

Champion

sehelai jersey (AAA quality) pasukan favourite masing-masing. Jika pasukan favourite korang pasukan yang tak glamer ataupun pasukan daripada planet lain yang mana saya tak jumpa jerseynya di pasaran, saya akan gantikan dengan jersey yang lain.

2nd Place

Thumb drive 8Gb

3rd Place

Thumb drive 4Gb

Special Gift*

Thumb drive 8Gb

*hadiah khas ini akan diberikan kepada pengomen tegar/pengomen terbanyak untuk artikel-artikel yang diposkan di blog sohoque.com

 

Cara-cara untuk masuk contest fantasy football contest sohoque.com:

  1. Kena “LIKE” blog sohoque.com. caranya: sila visit sohoque.com, kemudian klik LIKE kat Like Box di side bar sebelah kanan blog sohoque.com. Ataupun klik pada link ini: www.facebook.com/sohoquedotcom, kemudian klik LIKE page ni.
  2. Register akaun anda di fantasy.premierleague.com dan create team anda.
  3. Join league yang telah dibuat oleh saya di fantasy.premierleague.com–>leagues–>join a league–>private league–>masukkan kod: 351229-467640. Nama league: sohoque.com Fantasy Football League.
  4. lawat blog sohoque.com dan tinggalkan details berikut: a) size jersey b) pasukan favourite c) nama untuk ditulis di belakang jersey (jika mau, jika tidak hanya jersey kosong tanpa nama akan dihantar) d) pilihan jersey: home, away atau 3rd jersey. Sila tinggalkan details ini di bahagian komen di artikel ini.
  5. Jersey akan dihantar by courier ataupun by hand (untuk yang tinggal di area lembah kelang.
  6. Peraturan permainan yang lain akan mengikut “rules and regulation” fantasy football
  7. Pemenang akan dikira berdasarkan total points (bukan weekly points) pada akhir musim (selepas perlawanan terakhir) nanti.
  8. Pemenang akan diumumkan di blog sohoque.com sehari selepas itu.
  9. Points dan kedudukan terkini akan di update seminggu sekali di sohoque.com
  10. Points telah di set supaya bermula pada minggu ke 4 sehingga habis musim EPL. So entry mestilah sebelum date minggu ke 4 iaitu pada atau sebelum 15 September 2012. Sebarang kelewatan tidak akan diambil kira.
  11. Pendaftaran pasukan sudah boleh dibuat sekarang.
  12. Untuk hadiah “special gift” saya akan monitor dan mengira dengan teliti sebarang komen. HANYA komen yang sesuai (tidak menggunakan bahasa kesat dan tidak sopan, tidak berbaur fitnah dan hasutan dan lain-lain yang difikirkan sesuai) akan diambil kira.
  13. Hadiah “special gift” layak juga dimenangi oleh samada champion, 2nd place atau 3rd place.
  14. Hadiah “special gift” hanyalah khas untuk pemain-pemain fantasy football contest ini sahaja. Jika pengomen terbanyak tetapi tidak menyertai fantasy football contest ini tidak akan dikira.
  15. Hadiah yang telah ditetapkan tidak boleh ditukarkan kepada hadiah lain.
  16. Jika jersey yang diminta (home/away/3rd) tiada pada supplier saya, saya hanya akan dapatkan home jersey sahaja.
  17. Saya juga akan turut serta bermain di league ini. Tetapi jika saya menang, kemenangan saya tidak akan diambil kira dan akan digantikan dengan pemenang yang lain yang mempunyai points terhampir.
  18. Sila hubungi saya di sohoque@gmail.com jika terdapat sebarang kemusykilan ataupun masalah untuk mendaftar pasukan.

Jom kawan-kawan! Meriahkan lagi sohoque.com Fantasy Football League. Sambil main sambil dapat hadiah.

Untuk kawan-kawan yang dah ada league sendiri pun boleh menyertai league ini.

Jom layanzzzz!!! 😀

 

 

Show Comments

16 Comments

  1. daddydee September 4, 2012
    • sohoque September 4, 2012
      • daddydee September 13, 2012
  2. Hj Saiful September 6, 2012
  3. wapi September 10, 2012
    • sohoque September 11, 2012
  4. Pingback: Pemain sohoque.com Fantasy Football League September 12, 2012
  5. fazrol September 14, 2012
    • sohoque September 14, 2012
  6. Anonymous October 16, 2012
  7. zainal aziz December 25, 2012
    • sohoque December 26, 2012
  8. shafwan August 17, 2013

Leave a Reply

%d bloggers like this: