Fantasy Football Contest di sohoque.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Untuk memeriahkan lagi blog sohoque.com, saya akan menganjurkan satu contest EPL fantasy football.

Hadiah-hadiah:

Champion

sehelai jersey (AAA quality) pasukan favourite masing-masing. Jika pasukan favourite korang pasukan yang tak glamer ataupun pasukan daripada planet lain yang mana saya tak jumpa jerseynya di pasaran, saya akan gantikan dengan jersey yang lain.

2nd Place

Thumb drive 8Gb

3rd Place

Thumb drive 4Gb

Special Gift*

Thumb drive 8Gb

*hadiah khas ini akan diberikan kepada pengomen tegar/pengomen terbanyak untuk artikel-artikel yang diposkan di blog sohoque.com

 

Cara-cara untuk masuk contest fantasy football contest sohoque.com:

  1. Kena “LIKE” blog sohoque.com. caranya: sila visit sohoque.com, kemudian klik LIKE kat Like Box di side bar sebelah kanan blog sohoque.com. Ataupun klik pada link ini: www.facebook.com/sohoquedotcom, kemudian klik LIKE page ni.
  2. Register akaun anda di fantasy.premierleague.com dan create team anda.
  3. Join league yang telah dibuat oleh saya di fantasy.premierleague.com–>leagues–>join a league–>private league–>masukkan kod: 351229-467640. Nama league: sohoque.com Fantasy Football League.
  4. lawat blog sohoque.com dan tinggalkan details berikut: a) size jersey b) pasukan favourite c) nama untuk ditulis di belakang jersey (jika mau, jika tidak hanya jersey kosong tanpa nama akan dihantar) d) pilihan jersey: home, away atau 3rd jersey. Sila tinggalkan details ini di bahagian komen di artikel ini.
  5. Jersey akan dihantar by courier ataupun by hand (untuk yang tinggal di area lembah kelang.
  6. Peraturan permainan yang lain akan mengikut “rules and regulation” fantasy football
  7. Pemenang akan dikira berdasarkan total points (bukan weekly points) pada akhir musim (selepas perlawanan terakhir) nanti.
  8. Pemenang akan diumumkan di blog sohoque.com sehari selepas itu.
  9. Points dan kedudukan terkini akan di update seminggu sekali di sohoque.com
  10. Points telah di set supaya bermula pada minggu ke 4 sehingga habis musim EPL. So entry mestilah sebelum date minggu ke 4 iaitu pada atau sebelum 15 September 2012. Sebarang kelewatan tidak akan diambil kira.
  11. Pendaftaran pasukan sudah boleh dibuat sekarang.
  12. Untuk hadiah “special gift” saya akan monitor dan mengira dengan teliti sebarang komen. HANYA komen yang sesuai (tidak menggunakan bahasa kesat dan tidak sopan, tidak berbaur fitnah dan hasutan dan lain-lain yang difikirkan sesuai) akan diambil kira.
  13. Hadiah “special gift” layak juga dimenangi oleh samada champion, 2nd place atau 3rd place.
  14. Hadiah “special gift” hanyalah khas untuk pemain-pemain fantasy football contest ini sahaja. Jika pengomen terbanyak tetapi tidak menyertai fantasy football contest ini tidak akan dikira.
  15. Hadiah yang telah ditetapkan tidak boleh ditukarkan kepada hadiah lain.
  16. Jika jersey yang diminta (home/away/3rd) tiada pada supplier saya, saya hanya akan dapatkan home jersey sahaja.
  17. Saya juga akan turut serta bermain di league ini. Tetapi jika saya menang, kemenangan saya tidak akan diambil kira dan akan digantikan dengan pemenang yang lain yang mempunyai points terhampir.
  18. Sila hubungi saya di sohoque@gmail.com jika terdapat sebarang kemusykilan ataupun masalah untuk mendaftar pasukan.

Jom kawan-kawan! Meriahkan lagi sohoque.com Fantasy Football League. Sambil main sambil dapat hadiah.

Untuk kawan-kawan yang dah ada league sendiri pun boleh menyertai league ini.

Jom layanzzzz!!! 😀

 

 

18 comments

  1. Hj Saiful 6 September, 2012 at 11:01 Reply

    Ambe dah daftar league ni…haa ni detail pemende yg mu nak nih haha:-

    Size Jersey Arsenal Ori : L
    (size cap ayam AAA : XL laa)

    Peberet tim Arsenal (Liverpool no.2, dan tidak sekali kali EM-YU)

    Nama belakang nama aku la Saiful van Ashari

    Pilihan jersey : Home

    …dok kira ah menang kaloh aku nok jersey…kakaka

  2. wapi 10 September, 2012 at 19:43 Reply

    size: M
    team: arsenal la bro(lengang panjang bleh?-mcm menang doh wase)-amek home jekla
    nama buh ‘mwy’ hahahah

    ni hok fifie-nak jugok ye kate…
    size s
    team: newcastle(lengang panjang)-home
    buh nama :fifizz
    hehehhe

    • sohoque 11 September, 2012 at 09:16 Reply

      hahahaha.. satu team selai jer bro.

      kalu fifie nak tlg ar register team ke dia satu. then ikut terma dan syarat kat link tu. antara syaratnya kena like page fb sohoque.com (www.facebook.com/sohoquedotcom). kalau x like disqualified. so satu team deme LIKE dgn akaun mwy, satu lagi team like dgn akaun FB fifie.

  3. Anonymous 16 October, 2012 at 17:03 Reply

    baru join….nama i shamsul….. nama team: meriahnye raya..hehehe… chelsea fan…nak jersi home warna biru tu….saiz xxl… xnak letak nama..kosong je…cantek..tebaboom

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: