Header Baru Blog Sohoque.com, Cantik Tak?

Ehem.. ehem..

Saja nak update entri petang-petang ni.

Perasan tak apa yang baru kat blog sohoque.com? Yaaa betul!!! Blog sohoque.com kelihatan lebih ceria dengan header baru.. Biru laut lagi.. hehehe.. Sila lihat di atas..

Errmmm.. Aku saja melalut sebab kalau aku sendiri tak puji hasil kerja aku siapa lagi? Nak harapkan Mr Jocko puji? Jangan harap!!! Hehehehe.

So, itulah dia header baru sohoque.com. Nampak lebih bertenaga daripada header yang sebelum ini.

Header lama sohoque.com

Header lama sohoque.com

So, sesiapa yang nak mintak tolong buat header baru blog dia sila contact saya ya… (hehehe.. gurau jer)

Wassalam.

27 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: