Header Baru Blog Sohoque.com, Cantik Tak?

Ehem.. ehem..

Saja nak update entri petang-petang ni.

Perasan tak apa yang baru kat blog sohoque.com? Yaaa betul!!! Blog sohoque.com kelihatan lebih ceria dengan header baru.. Biru laut lagi.. hehehe.. Sila lihat di atas..

Errmmm.. Aku saja melalut sebab kalau aku sendiri tak puji hasil kerja aku siapa lagi? Nak harapkan Mr Jocko puji? Jangan harap!!! Hehehehe.

So, itulah dia header baru sohoque.com. Nampak lebih bertenaga daripada header yang sebelum ini.

Header lama sohoque.com

Header lama sohoque.com

So, sesiapa yang nak mintak tolong buat header baru blog dia sila contact saya ya… (hehehe.. gurau jer)

Wassalam.

27 Comments

  1. MrJocko February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  2. Bang Iwan February 21, 2013
    • Bang Iwan February 21, 2013
      • sohoque February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  3. Blog Keperawatan February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  4. UmmiKami February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  5. Kujie February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  6. KiD February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  7. Wan February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  8. MK Kimi February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  9. Leeza dayasari February 21, 2013
    • sohoque February 21, 2013
  10. akubiomed February 22, 2013
    • sohoque February 22, 2013
  11. titan February 24, 2013
  12. Datin Tyka February 26, 2013
    • sohoque February 26, 2013

Leave a Reply

%d bloggers like this: