Izeara Xtravaganza, Petua Kuruskan Badan Dengan Cepat Yang Masih Ramai Tak Tau…!

Food Blogger yang ingin kurus, mustahilkah?

Menjadi seorang blogger makanan (food blogger) di eXplorasa.my memang selalu berhadapan dengan makanan yang menggugat selera. Walaupun kadang-kadang niat di hati untuk tidak makan banyak telah diqasadkan sejak dari rumah, namun apabila berada di lokasi sesi review makanan, segalanya akan berubah. Makanan pasti akan dijamah. Biasanya akan ter”over” daripada yang disasarkan.

Bagi aku menghadiri jemputan daripada restoran maupun hotel, bukan hanya sekadar penghormatan semata-mata. Ianya adalah tanggungjawab. Makanan harus dijamah dan dirasa untuk diceritakan secara jujur di dalam entri review di blog itu.

food blogger perlukan produk seperti Izeara Xtravaganza untuk kekal slim

food blogger perlukan produk seperti Izeara Xtravaganza untuk kekal slim

Itulah punca badan aku naik dengan begitu subur sekali. Ditambah lagi dengan kadar metabolisme badan aku yang agak rendah, ia menambahkan lagi kadar kenaikan berat badan aku. Hahahah.. Ok tak alasan aku? Poyo jer kan?

Petua kuruskan badan dengan cepat

Tapi itu la kan. Kesihatan harus diutamakan. tambah pula umur sudah memasuki 4 siri. Masa ni penyakit berangkai biasanya dah mula mengintai mencari peluang. Sebab tu aku dah mula mencari petua untuk kuruskan badan, kalau boleh dengan kadar yang cepat.

Detox

Salah satunya aku cuba untuk ikut Ben Ashaari. Guna minuman detox. Epal hijau, lemon, pudina dan habbatussauda… Campurkan semuanya tu dan letakkan dalam tupperware besar. Kemudian simpan dalam peti ais. Tiap-tiap pagi minum sekali. Jadikan ianya sebagai amalan. Aku tengok Ben Ashaari dah terlebih kurus pulak sebab amalkan petua ni.

detox - petua kuruskan badan dengan cepat Ben Ashaari

detox – petua kuruskan badan dengan cepat Ben Ashaari

Izeara Xtravaganza (Izeara)

Serum Izeara Xtravaganza

Serum Izeara Xtravaganza

Sedang asyik membelek Instagram, melihat aktiviti rakan-rakan, tiba-tiba lalu status artis Nana Gegarvaganza di timeline. Status berkenaan rahsia dirinya yang kekal kurus dan slim walaupun sibuk dengan kerjaya sebagai artis. Wah, macam tau-tau je aku tengah usha produk ataupun petua untuk kuruskan badan dengan kesan yang cepat. Hahahah.

Ramai dok kata apa rahsia maintain berat badan tampil ramping walau buzy dengan kerja kan. Haaa .Nana gunakan Serum @IzearaXtravaganza ni, nak kata siang mlm sapu Serum @IzearaXtravaganza ni,kdg2 miss jugak.. Tapi kesan dia mmg powerlah..hehe So memang Recommended produk Serum Kurus Tak Panas & Wangi ni Dari Izeara Xtravaganza.. Lagi 1 nana nk pesan, kalo lepas bersalin mmg bagus sgt2 pakai Serum Kurus @IzearaXtravaganza ni tau.. Pakat2 sapu serum Kurus @IzearaXtravaganza ni siang mlm ya..mmg kurus habis uolls ni.” kata Nana di Instagramnya.

Haaa rahsia Nana Gegarvaganza maintainkan berat badan yang ramai tak tau sudah terbongkar!!!

izeara xtravaganza menjadikan Nana Gegarvaganza kekal kurus

izeara xtravaganza menjadikan Nana Gegarvaganza kekal kurus

rupanya petua Nana kuruskan badan adalah dengan menggunakan Izeara Xtravaganza

rupanya petua Nana kuruskan badan adalah dengan menggunakan Izeara Xtravaganza

Terus aku baca infonya. Antara info yang menarik perhatian aku ialah…

  1. Izeara adalah serum yang pertama di pasaran yang tidak panas. Ia berbau wangi dan ia tidak melekit. Harganya juga dijamin mampu milik.
  2. Izeara adalah serum kurus yang pertama di Asia yang ada Cafeisilane C, bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah lapisan kulit anda. Lemak-Lemak tepu lagi degil bakal disingkirkan dengan pantas.
  3. Dengan mengamalkan Izeara, lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 Inci dalam masa 48 Jam)
  4. Izeara mampu melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakan 6 INCH XTRAVAGANZA

izeara-xtravaganza

 

Kandungan Serum Izeara Extravaganza

Ini pula adalah kandungannya yang aku selidik. Bab kandungan ni nak kena baca sikit. Takut ada kandungan yang merbahaya untuk badan. Juga takut ada bahan-bahan yang dilarang oleh agama.

kandungan produk Izeara

kandungan produk Izeara

Kandungan Izeara:

  1. Izeara mengandungi dan menggunakan Stem Cell Formula
  2. Produk Izeara adalah 100% Bebas bahan kimia
  3.  Produk Izeara adalah 100% Bebas Paraben Izeara – 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan berat badan.

 

Pengedar Izeara

Ini pula aku terjumpa gambar-gambar pengedar Izeara di internet yang tak menang tangan melayan pesanan-pesanan daripada pelanggannya:

pengedar-izeara-extravaganza-1

pengedar-izeara-extravaganza-2

pengedar-izeara-extravaganza-3

pengedar-izeara-extravaganza-4

pengedar-izeara-extravaganza-5

Maknanya bukan aku sorang lah yang nak beli produk Izeara ni. Dah ramai yang dah guna dan baru nak guna rupanya!

Testimoni pengguna Izeara

Ini pula testimoni daripada pengguna yang semuanya berpuashati dengan kesan produk Izeara berikan kepada mereka:

izeara xtravanganza - testimoni-pengguna

Hmmm nampak macam bagus Izeara ni. Aku teropong infonya lagi kot-kot ada lagi yang boleh menolong aku membuat keputusan dalam pemilihan produk slim ni. Dan aku jumpa:

  • Instagram Izeara untuk aku follow dan dapatkan info terkini: @IzearaXtravaganza
  • Facebook Izeara untuk aku like dan follow:
    IzearaXtravaganzaHQ
  • Nombor whatsapp untuk aku lontarkan pelbagai soalan jika aku ada kemusykilan:
    013 – 777 3617

Haaa 3 benda ni aku rasa dah cukup untuk aku dapatkan info lanjut. Susah-susah aku whatsapp je tanya. Habis cerita.

Pilihan di tangan aku

Ok, cara ataupun petua untuk slim ataupun kuruskan badan dah ada. Tinggal nak buat je lagi. Aku decide nak buat dengan kedua-dua cara di atas. Detox dan guna Izeara. Cepat sikit dapat kesannya. Bahan untuk detox akan aku kumpulkan dalam masa terdekat. Besok aku akan whatsapp nombor tu untuk tanya lanjut tentang Izeara.

Moga sasaran aku akan berhasil dalam masa terdekat. Moga aku beristiqamah dalam penjagaan kesihatan ni.

36 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: