Komisen Pertama Daripada My-Qalam

RM1 Juta nilai perlindungan takaful

Alhamdulillah. Aku baru je selesai bentangkan presentation Takaful kepada prospek klien Jerung aku. Beliau amat berpuas hati dengan cadangan-cadangan yang aku berikan sebagai penyelesai masalah perancangan kewangan beliau. Hasrat beliau untuk mencarum RM6000.00 setahun telah ditambah kepada RM10,000.00 setahun.

Mana tidaknya, beliau adalah Direktor satu syarikat gedung pakaian. (syarikat beliau sedang mencari bloggers yang boleh membuat promosi di blog mereka tentang busana muslimah. Ini insyaAllah akan menjadi projek Blooger dot com untuk membantu para bloggers mencari duit raya. Sila LIKE page ini dengan segera untuk bersama-sama kami menjayakan projek tersebut). Jadi mana nak cukup kalau nilai perlindungan hanya RM50,000 hingga RM100,000 seperti yang biasa consultant cadangkan. Aku cadangkan RM1,000,000 sebagai nilai perlindungan hutang dan juga nilai perbelanjaan segera kepada keluarga jika berlaku kematian atau cacat kekal kepada beliau.

Borang proposal telah pun ditandatangani. Beliau meminta aku datang seminggu daripada sekarang untuk ambik cek. Jadi minta pembaca semua doakan aku supaya proses ini berjalan lancar ya..

Cek affilate dari my-qalam

komisen dr my qalam.png

Komisen daripada affiliate my-qalam

Alhamdulillah juga. Bebaru ni dapat satu cek komisen affiliate daripada my-qalam.

Aku pun dah ingat-ingat lupa sebenarnya yang aku ada sertai affiliate my-qalam ni. Tiba-tiba jer dapat cek RM50.00. Rezeki!!!

Jadi aku share hari ni sebab sekarang kan demam bloggers cari skim affiliate untuk disertai. Sana-sini semua bercakap pasal affiliate. Ini semua bukan salah Anwar, tapi salah mamat ni!!! Sebab lu ar bro, semua orang demam! Dan gua memang jeles sebab gua tak dapat hadir untuk menadah ilmu pada hari tu..

Jadi sifu kata kena buat 5 entri pasal skim affiliate kan? Lepas ni akan menyusul lagi entri pasal my-qalam. Tungguuuuu!!!

Wassalam…

 

11 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: