Macam Tu La Kalau Dah Glamer

Macam-macam orang akan bercakap pasal kita kalau kita dah glamer. Sebab tu aku ni tak mau glamer, tak macam kawan aku tu Mr Jocko. Dia tu giller glamer.. ahakss..

Ini pula pasal pelakon yang sedang “hot” kita, Encik Aaron Aziz Mustafa yang sehari dua ni kecoh kerana difitnah hebat. Beliau dikatakan menipu nama sebenarnya.

Aku tahu cerita ni melalui radio HotFm semasa aku sedang memandu pagi semalam. Pagi ni pun HotFm sambung lagi cerita tu.

kad pengenalan aaron aziz yang dipalsukan

kad pengenalan yang dipalsukan

Mengikut penyebar fitnah itu, nama Aaron sebenarnya Mat Haron Mustapha Mat Aziz Mustafa. Penyebar fitnah itu juga menyiarkan kad pengenalan ‘ciptaan”nya sendiri yang memaparkan nama Mat Haron Mustapha Mat Aziz Mustafa seperti yang didakwanya. Cerita fitnah ini telah tersebar meluas di forum-forum, facebook dan twitter.

Berikutan dengan itu, isteri Aaron pantas menelefon radio HotFm pagi semalam untuk menafikan fitnah tersebut. Aaron Aziz juga tampil membuat kenyataan di akhbar-akhbar yang disiarkan pada hari ini. Antaranya akhbar Harian Metro.

“Saya kecewa dengan tindakan individu tidak bertanggungjawab mereka-reka nama baru itu sebelum menyebarkannya di Internet,” kata pelakon, Aaron Aziz, 36 yang berang dengan ‘permainan’ individu yang menyiarkan keratan kad pengenalan ‘buatan sendiri’ didakwa miliknya di sebuah forum hiburan, semalam.

 

Nota kaki:

Ish ish ish.. tak der kerja betul la penyebar fitnah ni. Benda cenggitu pun nak buat kecoh..

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: