Memang Tak Masuk Akal, Jimat Hingga 95% di MYCyberSale Lazada

Memang tak masuk akal! Penjimatan sampai 95 peratus!!! Memang betul-betul dahsyat sales Lazada ni.

diskaun besar-besaran di Lazada

diskaun besar-besaran di Lazada

Tadi aku buka laman web Lazada. Sekali tengok ada diskaun hebat. Terus aku terkebil-kebil tak tau nak beli apa kat dalam tu. Tak nak beli rasa macam rugi jugak sebab diskaun dia gila-gila punya!

Aku kalau boleh tak nak la barang yang mahal sangat. Bajet aku dalam RM200 ke bawah ok la. Banyak lagi benda yang nak dibuat dengan duit yang ada ni.

Tiba-tiba teringat perfume aku yang dah hampir kehabisan. Sekarang ni pakai perfume yang dibeli dari the Perfume Story. Yang ni hanya 30ml. Aku rasa kejap je boleh guna sebelum kehabisan ni. Bau perfume Legend yang diinspirasikan oleh Mont Blanc ni memang best dan menyegarkan.

Jadi, untuk stok perfume yang seterusnya ada baiknya aku sambar kat laman web ini sementara ada diskaun yang sangat hebat ni.

Jadi bila aku ke laman web ini terus aku pilih:

*kategori –> Health and Beauty –> Fragrance –> Men

Ada perfume untuk lelaki. Walaupun tak banyak pilihan berbanding perfume wanita tapi diskaun yang ditawarkan memang menggiurkan. Ada CK, Davidoff Cool Water, Elizabeth Arden, Burberry Sport dan lain-lain.

antara perfume berjenama / branded yang ditawarkan

antara perfume berjenama / branded yang ditawarkan

Aku rasa kali ni aku nak cuba Burberry sport. Sebab aku tak pernah lagi cuba yang satu ni. Mesti baunya agak tahan lama sesuai dengan orang yang mempunyai kilang peluh yang aktif (selalu berpeluh) seperti aku ni. Harga RM87.00 sahaja selepas diskaun sebanyak 40%. Harga asal ialah RM145.00.

Hmmm.. Teringat pulak kat isteri tercinta. Kalau belikan satu untuk dia ok jugak ni. Cuma tak tau nak beli pewangi apa. Kalau tanya dia jadi tak surprise pulak. Nanti la fikir.

women1

women2

Klik gambar untuk laman web lazada

Klik gambar untuk laman web lazada

Ada juga perfume Gift Set ataupun koleksi set hadiah untuk diberikan kepada seseorang. Diskaun melebihi 50% pun ada ditawarkan oleh laman web ini.

Korang kalau nak beli perfume jugak, boleh dapat kat Lazada. Ada sales secara besar-besaran. Laman web ini menawarkan diskaun hebat ini hanya sampai 1 oktober 2014 sahaja. Rugi jugak kalau tak rebut peluang ni. Beli online je. Lepas tu tunggu barangan sampai. senang kan?

Ada jugak produk lain yang ditawarkan dengan diskaun elebihi 50% oleh laman web ini seperti barangan rumah, barangan IT, Tablets, smartphone dan banyak lagi. Awas..! Jangan jadi macam aku. Masuk je ke laman web ini terus rabun mata.

Jom tengok barangan harga runtuh kat laman web ini:

>> Lazada.com.my <<

7 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: