Mr Jocko Sakit?

Aku pelik jugak semenjak dua menjak dengan mamat ni. Kelakuannya agak pelik. Aku notis perubahan padanya berlaku lepas dia balik dari trip ke Taipei hari tu. Aku tertanya-tanya, Mr Jocko sakit ke?

Entah-entah tersampuk dek hantu Taipei! Macamana rupa hantu Taipei ya? Sama kot dengan hantu Korea. Hehehehe

blog mr jocko.png

blog Mr Jocko

Antara perubahan dia yang paling ketara ialah dalam gaya berblog dan juga cara dia ber Facebook. Aku perhatikan entri-entri blog dan post-post Facebook dia banyak pasal travel. Sehinggakan trip ke Phuket bersama aku dulu pun dipost semula ke Facebook.

di phuket bersama mr jocko.JPG

bersama Mr Jocko di Phuket sewaktu trip anjuran syariat unit trust tempat kami bernaung

Aku rasa Mr Jocko dah kena tukar status kepada lifestyle blogger kepada travel blogger. Ataupun dia dah kena buat satu lagi blog tentang travel. Eloklah kalau dia pisahkan travel dengan lifestyle. Nanti senang nak masuk contest anjuran Digi Woww dan contest anjuran Tourism Malaysia.

Satu lagi perubahan ketara kepada sifu aku ni, dulu hampir setiap hari lepak dengan aku di “ofis” kami. Tapi kini jarang dah dia datang sini. Mungkin dah serik kena paw dek aku kot. Hahahaha.

Mr Jocko sakit? Tidak sebenarnya. Dia terkena sindrom 4 siri kot.

Apa-apa pun, aku ucapkan selamat maju jaya kepada bisnes partner, rakan dan juga sifu aku yang sorang ini.

Go go Mr Jocko!!!

6 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: