My Cool Facebook Timeline Cover

Ok.. Hari ni aku try berjinak-jinak dengan “Timeline” Facebook aku. Baru belajar.. :oops: Rupa-rupanya banyak yang kita boleh buat dengan layout baru Facebook ni. Cuma atas diri kita la.. nak belajar ke tak nak.

So hari ni aku try design cover Timeline aku.

Yang ini adalah design Timeline aku yang sebelum ni:

Kemudian aku ubah dengan yang lebih cool ini:

Kemudian since bisnes aku melibatkan promosi secara berterusan aku ubah lagi kepada yang lebih bersifat bisnes:

setakat ni yang ni lah Timeline yang sedang aku guna. Lepas ni mungkin bertukar-tukar lagi.

Moral of the story, Facebook timeline lebih fleksibel untuk kita bermain dengan cover page kita. Cover page ni adalah the first impression orang yang tengok profile kita terhadap kita.

Sesiapa nak cuba silakan. Buat ikut kreativiti masing-masing. advantage kepada orang yang pandai photography. Sebab nanti macam-macam gambar dia boleh letak.

 

 

 

 

550 total views, 1 views today

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam