My Cool Facebook Timeline Cover

Ok.. Hari ni aku try berjinak-jinak dengan “Timeline” Facebook aku. Baru belajar.. icon redface My Cool Facebook Timeline Cover Rupa-rupanya banyak yang kita boleh buat dengan layout baru Facebook ni. Cuma atas diri kita la.. nak belajar ke tak nak.

So hari ni aku try design cover Timeline aku.

Yang ini adalah design Timeline aku yang sebelum ni:

prevoius time line My Cool Facebook Timeline CoverKemudian aku ubah dengan yang lebih cool ini:

inspire prnt screen My Cool Facebook Timeline Cover

Kemudian since bisnes aku melibatkan promosi secara berterusan aku ubah lagi kepada yang lebih bersifat bisnes:

dialog boxedit benefit utc My Cool Facebook Timeline Coversetakat ni yang ni lah Timeline yang sedang aku guna. Lepas ni mungkin bertukar-tukar lagi.

Moral of the story, Facebook timeline lebih fleksibel untuk kita bermain dengan cover page kita. Cover page ni adalah the first impression orang yang tengok profile kita terhadap kita.

Sesiapa nak cuba silakan. Buat ikut kreativiti masing-masing. advantage kepada orang yang pandai photography. Sebab nanti macam-macam gambar dia boleh letak.

 

 

 

 

412 total views, 1 views today

Comments

  1. Smart gambar tuuuuu

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam