Senarai Pemenang Mini Give Away Gillette Mach3 Turbo

Salam semua.

gillette-mac3-razor-variants

Ok.. Pertama sekali maaf sebab aku baru publish entri ni setelah lama duk dalam draf. Lupa nak publish. Ni teringat pun sebab ada perserta Mini Give Away Gillette Mach3 Turbo yang tanya.

Semenjak dua menjak ni aku sibuk sangat. Dengan Bisnes Financial Planning aku dan juga “Bisnes Blog” aku. Ni pun aku baru balik daripada Trip Ke Sungai Lembing. Penat badan pun belum habis lagi.

Dan sekarang ni pun aku tengah tak sabar untuk berlepas ke Kyushu Jepun. Aku kesana atas jemputan daripada Japan Tourism untuk membuat review tentang Kyushu Muslim Trip. Sangat teruja…!

Lepas trip Kyushu, aku akan terbang lagi ke Phuket untuk job review Health Center. Perghhh…!

Aku akan cerita semua bab-bab trip ni nanti dalam blog niche Travel dan Food aku: eXplorasa. Tunggu…!

Oh ya.. Ni haaa senarai para pemenang Mini Give Away Gillette yang aku adakan tempohari dengan kerjasama Gillette Mach3 Turbo.

senarai-pemenang

10 Pemenang Mini Give Away Gillette Mach3

  1. Syed Alwi
  2. Afiq
  3. Aznan
  4. Shark
  5. Lan
  6. Graham Ismail
  7. Ujang
  8. Akupenghibur
  9. Dkna
  10. Bonde

Daripada 10 orang pemenang hanya seorang sahaja yang bukan dari kalangan blogger. Yang ni memang aku tak boleh nak buat apa. Sebab memang blogger ni pantas kalau bab-bab contest ke give away ke… Memang blog dan media sosial ni benda yang mereka hadap setiap masa.

Memang ada kriteria yang aku buat untuk memilih pemenang. Antaranya:

  • Komen yang kreatif
  • Menjawab soalan Give Away

Ada yang komen berjela tapi tak menjawab apa yang aku tanya. So, aku terpaksa untuk tidak memilih.

Jadi yang mana tak terpilih tak perlu kecewa. InsyaAllah akan ada lagi Give Away macam ni aku akan buat di lain masa.

Terima kasih kepada yang sudi join…

8 comments

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: