Smiley Untuk Facebook Chatting.

Aku selama ni duk perhati jer smiley-smiley yang orang buat kat Facebook ni. Smiley-smiley ni biasanya orang guna untuk buat chatting kat facebook. Walaupun aku ni bukan jenis yang suka chatting tapi sebab aku dah jumpa kod untuk buat smiley tu, so aku share la jugak kat sini. Aku ni kan suka sharing. 😉

Ok, kat bawah ni ada kod-kod untuk buat smiley. Caranya ialah korang taip exactly kod yang sebelah kanan sekali tu. Ataupun kalau nak senang, just copy and paste jer kod-kod tu. Selamat mencuba…!!!

Moga berguna untuk siapa-siapa yang selalu guna chatting kat facebook. Kalau anda nak share pun dipersilakan share link ini. 😎

Smiley Name Shortcut
smile1 Some Use Full Facebook Smiley smile 🙂 🙂 :] =)
frown Some Use Full Facebook Smiley frown 🙁 🙁 :[ =(
gasp Some Use Full Facebook Smiley gasp :-O :O 😮 😮
grin Some Use Full Facebook Smiley grin 😀 😀 =D
tongue Some Use Full Facebook Smiley tongue 😛 😛 :-p :p =P
wink Some Use Full Facebook Smiley wink 😉 😉
curlylips Some Use Full Facebook Smiley curly lips :3
kiss Some Use Full Facebook Smiley kiss :-* :*
grumpy Some Use Full Facebook Smiley grumpy >:( >:-(
glasses Some Use Full Facebook Smiley glasses 😎 8) B-) B)
sunglasses Some Use Full Facebook Smiley sunglasses 8-| 8| B-| B|
upset Some Use Full Facebook Smiley upset >:O >:-O >:o >:-o
confused Some Use Full Facebook Smiley confused o.O O.o
shark Some Use Full Facebook Smiley shark (^^^)
pacman Some Use Full Facebook Smiley pacman :v
squint Some Use Full Facebook Smiley squint -_-
angel Some Use Full Facebook Smiley angel O:) O:-)
devil Some Use Full Facebook Smiley devil 3:) 3:-)
unsure Some Use Full Facebook Smiley unsure :/ :-/ : :-
cry Some Use Full Facebook Smiley cry :'(
putnam Some Use Full Facebook Smiley Chris Putnam :putnam:
robot Some Use Full Facebook Smiley robot :|]
heart Some Use Full Facebook Smiley heart <3
kiki Some Use Full Facebook Smiley kiki ^_^
42 Some Use Full Facebook Smiley 42 :42:
penguin Some Use Full Facebook Smiley penguin <(“)

Leave a reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

%d bloggers like this: