Pertandingan Berkongsi Cerita Di Facebook Fanpage Takaful Malaysia

share story Pertandingan Berkongsi Cerita Di Facebook Fanpage Takaful MalaysiaAssalamualaikum dan Selamat sejahtera.

Kepada sesiapa yang suka menulis, ataupun kepada sesiapa yang suka masuk pertandingan (contest), ni ada satu pertandingan yang senang untuk korang masuk. Pertandingan ni ialah pertandingan bercerita yang dianjurkan oleh Takaful Malaysia.

Cara nak masuk senang sahaja. Ikuti langkah-langkah berikut:

  • Cari fanpage Takaful Malaysia di facebook, ataupun terus ikut link ini. Anda boleh la LIKE page ni sebab nanti sebarang pengumuman pemenang akan diberitahu dalam ni. So bila anda dah LIKE page ni, sebarang bentuk updates oleh page ni secara aut0matik akan terpapar di timeline anda
  • Kemudian kat bawah artikel dalam page tadi ada butang “Click HERE to Share Your Story”, so klik butang tu.Satu borang akan dikeluarkan
  • Anda hendaklah mengisi borang tersebut dan tuliskan cerita anda tentang: Kisah anda ketika anda berasa selamat dan dilindungi”. Kemudian hantarkan.

Apa hadiahnya? Hadiah-hadiahnya ialah:

Hadiah Pertama

Baucar membeli belah bernilai RM100 (untuk satu pemenang mingguan sahaja)

Hadiah Kedua

Baucar membeli belah bernilai RM50 (untuk 2 pemenang mingguan)

 

Bukan itu sahaja…! Selepas berakhirnya minggu ke 4, semua pemenang tempat pertama (4 orang) akan memasuki satu lagi pertandingan undian. Cerita mereka akan disiarkan di facebook dan kawan-kawan boleh LIKE cerita tersebut. Cerita yang mendapat LIKE paling tinggi dikira sebagai pemenang. Hadiah untuk pemenang kategori ini akan mendapat sebuah Samsung Galaxy Tab 2. Jadi sebarkan cerita ini kepada rakan-rakan anda untuk dapatkan undian yang banyak.

Oh ya, iklan sikit ya.. Kepada sesiapa yang inginkan perlindungan Takaful lengkap dengan kad perubatan, Takaful Malaysia ada menyediakan pelan tersebut. Kad perubatan tersebut adalah antara yang terbaik di pasaran ketika ini dengan perlindungan tinggi dan tiada bayaran co-takaful/co-payment iaitu bayaran yang dikenakan kepada peserta sebanyak 10% daripada kos perubatan(tertakluk kepada jumlah maksimum yang berbeza mengikut syarikat). Ianya benar-benar Cashless!!!

Sebarang pertanyaan lanjut tentang pelan perlindungan dan Kad Perubatan Takaful Malaysia bolehlah pm/inbox saya ataupun emel terus ke ishakismail@mytakafulpartners.com.my atau sohoque@gmail.com.

Untuk yang ingin menambahkan pendapatan keluarga dengan menjadi konsultan secara partime juga amat saya alu-alukan. Hubungi saya segera!

Sekian terima kasih icon cool Pertandingan Berkongsi Cerita Di Facebook Fanpage Takaful Malaysia

 

416 total views, 2 views today