More

  5 Sebab Kenapa Stokin Vken Ultimate Energy Bagus Untuk Kesihatan Anda

  produk Vken
  Jenama Vken semakin dikenali kerana keberkesanannya mengubat penyakit

  Produk Kesihatan Vken Ultimate Energy (Vken)

  Pertama kali aku dengar nama produk Vken ini adalah 2 minggu yang lalu apabila terpandang perkataan ini yang keluar di Newsfeed Facebook aku. Tetapi ia masih belum mendorong aku bertindak apa-apa terhadap jenama yang semakin dikenali ramai ini.

  Sehinggalah beberapa hari lalu aku dihubungi oleh rakan lama yang bercerita dengan ringkas tentang produk Vken ini. Untuk mengetahui sejauh mana produk ini dikenali ramai, aku cuba bertanyakan beberapa orang rakan tentang produk ini. Kesemua rakan yang aku tanya tu tahu mengenai stokin ajaib Vken.

  Sekarang baru aku tahu bahawa aku yang ketinggalan kerana tak tahu tentang kewujudan produk ini. Lantas aku mengambil sedikit masa membaca dan bertanya sedikit sebanyak tentang produk ini untuk aku coretkan di sini.

  Rangkaian Produk Vken Ultimate Energy

  siri produk vken
  rangkaian produk Vken

  Antara rangkaian produk Vken ialah:

  1.  Stokin (socks)
  2. Sarung Pergelangan Tangan (wristlet)
  3. Sarung Lutut (Knee Pad)
  4. Seluar dalam untuk wanita atau lelaki (lady or men undergarment)

  Stokin Ajaib Vken

  Antara produk Vken di atas, stokin Vken adalah yang paling mendapat sambutan ramai. Sehinggakan ia digelar sebagai stokin ajaib Vken. Ini mungkin kerana penggunaannya lebih natural. Ya lah, sekarang ni pun kita memakai stokin. Cuma tukar stokin saja daripada stokin biasa kepada stokin Vken yang boleh merawat.

  stokin ajaib
  Stokin ajaib Vken

  5 Sebab Kenapa Stokin Vken Ultimate Energy Bagus Untuk Kesihatan Anda:

  1. Semulajadi (natural)

  Apabila disebut semulajadi, ianya membawa makna produk ini dibuat daripada bahan-bahan semulajadi tanpa campuran bahan kimia dan sebagainya. Inilah yang memberikan kepercayaan kepada orang ramai untuk menggunakannya.

  Produk ini dibuat dengan menggunakan teknologi daripada Jepun iaitu teknologi NANO yang terkenal. Ia diperbuat di Taiwan.

  3 bahan utama yang digunakan untuk menghasilkan produk kesihatan ini ialah:

  Laha Gunung Berapi

  Ia berfungsi untuk mencairkan darah pekat, membakar kolestrol di dalam darah dan sisa makanan yang tidak dihadam bertahun-tahun lamannya didalam darah. Dalam masa yang sama ia membekalkan oksigen ke dalam darah

  Titanium

  Berguna untuk mengaktifkan sel-sel lemah dalam badan disebabkan radiasi yang tidak patut ada dalam badan. Contohnya radiasi telefon. Dengan adanya titanium ini, ia dapat membekalkan tenaga kepada pesakit.

  Arang batu putih

  Manakala Arang Batu putih ini bertindak sebagai ejen anti-pereputan dan menyahbau kaki. Ia berfungsi sama seperti detox yang ditampal pada kaki.

  3 elemen semulajadi ini dicampur dan dibuat bahan asas untuk membuat stokin Vken. Sebab itulah stokin Vken berupaya melancarkan peredaran darah dan mempunyai oksigen yang diperlukan.

  2. Tiada penggunaan dadah (drug-free)

  Disebabkan bahan pembuatan stokin Vken adalah terdiri daripada bahan-bahan semulajadi, maka tiada langsung elemen dadah atau bahan kimia lain yang terlibat.

  Jadi kita boleh gunakannya tanpa was-was.

  3. Tiada kesan sampingan (side effets free)

  Dadah dan bahan kimia yang hadir di dalam  perubatan boleh membantu menyembuhkan pelbagai penyakit. Namun ia juga datang dengan kesan sampingannya. Adakala kesan sampingan lebih teruk untuk ditanggung oleh pengguna.

  Produk Vken ini memang bebas daripada bahan-bahan yang dinyatakan di atas. Jadi pengguna tidak perlu risau tentang kesan sampingan.

  4. Tiada gangguan (non-intrusive)

  Menggunakan stokin ajaib Vken ini tidak langsung mengganggu sistem badan. Ia adalah salah satu cara untuk merawat penyakit tanpa perlu pembedahan dan sebagainya.

  5. Mampu dimiliki (affordable)

  Yang pasti, ia adalah produk yang mampu milik. Harga stokin Vken yang murah berbanding dengan kelebihan yang diberikan menjadikannya sangat berbaloi untuk dimiliki. Ia boleh digunakan selama 5-7 tahun.

  Penghasilan produk Vken

  Produk Vken ditenun dengan cara moden dengn menggunakan teknologi terkini secara 3-Dimensi. Produk ini pernah memenangi 2 anugerah antarabangsa pada tahun 2005 dan 2010 di pameran antarabangsa di Taipei, Taiwan.

  Tenunannya memang unik dan ia berfungsi memberikan kelesaan kepada pemakai, berupaya membaik pulih peredaran mikro sekaligus dapat memperbaiki kesihatan.

  Bahan-bahan untuk produk Vken ini yang telah dipatenkan ini terdiri daripada 85% polyester dan 15% lycra.

  Penyakit-penyakit yang boleh disembuhkan

  Antara penyakit-penyakit yang telah dikenal pasti dapat di atasi dengan produk Vken terutama stokin Vken adalah:

  • Tekanan Darah Tinggi
  • Gout
  • Kencing Manis
  • Athma
  • Sering penat
  • Sudah mengantuk
  • Kolestrol
  • Strok
  • Sering Kebas
  • Tekanan jantung
  • Kencing tak lawas
  • Kurang bertenaga
  • sakit sendi
  • Sering kebas-kebas

  Cara penjagaan

  Produk Vken ini boleh tahan sehingga 5-7 tahun. Apabila sudah sampai masa ia akan mereput dengan sendiri. Anda boleh tanam di kebun anda untuk dijadikan baja tanaman.

  Produk Vken ini boleh dicuci dengan mesin basuh dan boleh dikeringkan di bawah cahaya matahari. Malah anda digalakkan untuk menjemur stokin Vken di bawah cahaya matahari di antara pukul 8-12 tengahari supaya ia boleh menyerap vitamin E daripada matahari.

  Bagaimana produk Vken berfungsi

  Produk-produk Vken Ultimate Energy ini sebenarnya boleh menenangkan, membaiki, dan memulihkan melalui peningkatan peredaran mikro darah kita.

  gambar molekul darah
  Keadaan darah hidup yang tidak sihat daripada orang yang kurang sihat SEBELUM guna produk Vken.
  Sel-sel darah merah berkelompok dan terdapat sisihan makanan
  serta mendapan kolesterol.

  Process ini membolehkan lebih oksigen dan nutrien-nutrien diangkut ke tisu-tisu atau sel-sel yang rosak atau kurang sihat. Penyembuhan dan pembaikan akan terjadi dengan berkesan secara semulajadi melalui kesan daripada sinaran inframerah jauh(Far Infra Red) dan ion-ion negatif dalam produk-produk Vken.

  gambar darah merah
  Keadaan darah hidup yang diperbaiki SELEPAS 10 minit penggunaan
  produk Vken. Sel-sel darah merah telah diuraikan dan
  bertenaga untuk mengangkut lebih oksigen dan nutrien ke seluruh badan.
  Mendapan sisa-sisa makanan dan kolesterol telah dikeluarkan atau dicairkan

  Berikut adalah video bagaimana darah kita dapat diperbaiki
  oleh produk Vken hanya dalam 10 minit:

  Testimoni daripada pengguna

  Berikut adalah testimoni daripada pengguna:

  MOHD NAQUIB,31 Melaka
  “Semasa saya menyambut ulang tahun ke-30 saya telah mendapat hadiah yang agak mengejutkan .Saya didapati mengidap  penyakit  darah tinggi dan kencing manis pada usia yang  muda.Badan menjadi lemah ,kecing yang tidak lawas dan selalu lemah sendi..Setelah 30 hari memakai stokin Vkensemasa tidur dan semasa aktiviti harian, Alhamdulillah badan saya kembali bertenaga sihat dan lebih cergas.Setelah membuat pemeriksaan doktor tekanan darah saya dan kandungan gula dalam darah  sudah kembali normal….Alhamdulillah.

  TUAN INTAN BT TUAN NGOH,62  Terengganu
  “Setelah dua minggu mak cik memakai stokin Vken & ribon Cream ni masalah sakit kepala makin kurang,penglihatan mak cik semakin terang,tidak lagi megambil ubat untuk darah tinggi,bila perjalanan yang jauh dari KL ke Terengganu mak cik selalu demam dan Alhmdulillah kini sudah tidak rasa penat badan dan tidak demam lagi.Gatal-gatal dalam badan juga telah hilang memandangkan mak cik telah mengambil ubat  kencing manis & darah tinggi dari 2001 lagi.Alhamdulillah.

  EN FAIZAL,31 Johor Bharu
  “Mengalami gegaran pada otak kiri,separuh badan menjadi lemah dan tidak dapat berkerja.Beliau menderita sakit sudah hampir 6 tahun.Setelah menyarungkan stokin vken di tangan selama 3 minit,beliau berjaya membuka genggaman jari dan mengankat tangan dengan lebih bertenaga.Dengan hanya 3 minit beliau dapat merasakan tindak balas yang luar biasa dari memakai stokin Vken”

  En Hairool Hisham Roslan,35-Melaka
  “Pada mulanya saya tidak begitu yakin terhadap keberkesanan stokin vken ini yg telah diperkenalkan oleh Nik Mohd Zulkifli.Namun saya rasa ingin mencuba.Pertama kali saya pakai stokin ni tak sampai seminit saya rasa seperti ada sesuatu seperti ulat bergerak didalam stokin yang saya pakai.Agak terkejut.Selepas mendapat penjelasan dari Nik Mohd Zulkifli baru saya faham yg mana tindak balas dari stokin vken.Namun ia tetap menjadi tanda tanya ada betol ke tidak.Saya terus memakai stokin vken sampai ke hari ini.Setelah 3 minggu mamakai stokin vken ,Alhamdulillah pada 27/11/2011 saya telah membuat ujian saringan doktor.Sangat mengejutkan saya ujian RBS(kandungan gula dalam darah) telah menurun dari 7.8kg/m kepada 5.9 kg/m.Sangat mengejutkan.Saya hanya memakai stokin vken tanpa ada sebarang diet diamalkan.Selain itu saya rasa badan lebih bertenaga dan sihat dari biasa.Saya dah merasai keberkesanan stokin vken..Anda bagaimana??.Jangan biarkan diri anda terus menderita dan berada dalam kerisauan.Lupakan kos yg anda keluarkan tapi fikirkan kesihatan yg anda iginkan…anda sihat,anda bahagia.VKEN boleh..”

  Hjh Ramnah Bt arbain 55 tahun melaka,
  Saya mengalami masalah lenguh-lenguh sendi kaki dan sakit-sakit badan. Selain itu saya menghidap tanda-tanda awal gaut dimana sendi-sendi jari dan kaki sakit bila hendak berjalan. Anak saya Mohd Naquib memperkenalkan stokin Vken ini untuk saya pakai,pada awalnya saya kurang yakin dengan keberkesanannya. Setelah saya memakai stokin Vken ini selama seminggu saya dapati sakit sendi kaki dan lutut saya tidak sakit lagi dan penyakit gaut saya beransur sembuh , sekarang saya tidak sakit apabila berjalan dan mudah untuk naik dan turun tangga. Sehingga sekarang saya masih memakai stokin Vken ini , dengan badan yang bertenaga dan rasa lebih sihat.Saya rasa lebih mudah untuk  saya beribadah setiap hari .Marilah kita bebas diri kita dari  kesakitan dan penderitaan penyakit .Setiap penyakit pasti ada ubatnya.Anda sihat anda bahagia.

  ***Sumber

  Produk Vken sebagai sumber pendapatan

  Dengan keadaan ekonomi yang agak kelam kabut sekarang, semua orang mengambil langkah berhati-hati dalam segala urusan yang meilbatkan duit. Semakin ramai yang mencari peluang untuk menambahkan pendapatan dengan membuat perkerjaan sampingan.

  Menyedari hakikat ini, Vken membuka peluang untuk orang ramai menambahkan pendapatan dengan menjadi peniaga dan mengedarkan produk-produk Vken yang sedang mendapat permintaan tinggi di Malaysia.

  Beberapa pelan pemasaran telah disediakan khas untuk menolong mereka yang inginkan pendapatan tambahan dengan mengedarkan produk Vken.

  Kepada yang berminat, anda boleh menghubungi pihak di bawah untuk mendapat info lanjut dan bimbingan yang diperlukan:

  1. Hani 010-9741947
  2. Ika 014-6961095

  Anda juga boleh Like dan Follow page ini:

  >> Vken Kuching <<

  Latest articles

  Related articles

  16 Comments

  1. Saya dah pakai. Memang best….sakit di tumit kaki dan sering berlaku kebas2 kaki dah hilang. Saya happy sekarang. Tq stoking ajaib vken.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge