Home Adakah SEO Penting Kepada Blog Kita pembaca blog yang gembira (Small)

pembaca blog yang gembira (Small)

gembira bermain laptop

Content yang baik akan membuatkan pembaca senang hati dan gembira dengan apa yang mereka baca. Alangkah bagusnya jika content penulisan artikel di blog kita adalah terbaik. Ia sudah pasti akan membuatkan pembaca gembira dan akan datang lagi ke blog kita.

Content yang bagus ditambah lagi dengan elemen SEo yang dimasukkan sekali dengan cara halus tanpa pembaca sedari akan membuatkan artikel kita yang terbaik di mata pembaca. SEO ini amat penting kepada blog kita untuk tujuan penjenamaan blog, melariskan produk jualan, menambahkan trafik blog dan lain-lain.

Namun sikap berhati0hati harus dipupuk dalam mengamalkan SEO ini. KEikhlasan kita sebagai penulis dalam berkongsi maklumat harus ditekankan. Jangan punahkan artikel dengan elemen SEO yang melampau sehingga pembaca merasa muak.

gambar SEO

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,431FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...