poster-filem-dilwale

sinopsis ringkas filem dilwale

inilah poster filem dilwale yang dipamerkan diluar pawagam. aku sempat bergambar bersama feeling yang aku adalah heronya. Siapa yang tak nak berangan jika heroinnya adalah Kajol yang aku lihat makin muda dan makin erah kulitnya. aku siap terfikir lagi, Kajol ni memang tak disuik usia ke?

memang cun kajol. dan filem ni memang best. kalau tak percaya sila baca sinopsis filem dilwale ni dahulu dalam entri ni.

sinopsis-filem-dilwale

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,452FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...