poster filem dilwale

sinopsis ringkas filem dilwale

sinopsis filem Dilwale jika dibaca tanpa menonton cerita sebenarnya adalah terlalu biasa. tidak rasa yang cerita ini best untuk ditonton.

tetapi setelah menonton filem ini, ternyata ianya memang terbaik. best filem ini. untuk yang hanya membaca sinopsis sahaja harap jangan dinilai kualiti ceritanya tanpa menonton terlebih dahulu.

sinopsis ringkas filem dilwale
sinopsis filem hebat dilwale

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,532FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,165SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...