Home WW: Aku Dan Bumblebee aku dan bumblebee (Small)

aku dan bumblebee (Small)

gambar betul bumblebee

aku sempat bergambar dengan bumblebee sewaktu menghadiri majlis pra pelancaran transformers expo yang berlangsung di genting highland baru-baru ini.

Memang nampak seperti betul bumblebee ini. ada orang kat dalamnya. aksi dan perwatakannya memang sama seperti bumblebee yang dilihat di filem. aksinya agak gila-gila berjaya menarik hati pengunjung

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,171FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,155SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...