More

  Aplikasi Android Chef Jo

  applikasi chef jo.png
  Applikasi Android Chef Jo

  Bagi lelaki dan wanita yang meminati masakan dan resipi , kini anda dengan mudah boleh mengikuti resipi, petua dan tips masakan daripada chef terkenal malaysia itu. Ini berikutan terlancarnya aplikasi android Chef Jo baru-baru ini.

  chef jo.png
  Menu Tentang Chef Jo di dalam aplikasi android Chef Jo

  Aplikasi yang dimajukan oleh IOB DOT COM SDN BHD itu telah pun ada di Google Play. Hanya lawati link INI, taipkan kata kunci “chef jo” dan install.

  Ataupun anda boleh terus ke applikasi google play di smartphone anda, taipkan kata kunci “chef jo” dan install. Sungguh senang!

  Apa yang bagusnya tentang aplikasi android Chef Jo ini ialah ianya amat mesra pengguna. Ia disediakan dengan pelbagai resipi masakan daripada Chef Jo dengan disertakan dengan gambar-gambar sekali. Resipi-resipi ini akan di kemaskini dengan resipi-resipi yang baru dari masa ke semasa. Amat menarik!

  resipi chef Jo.png
  Resipi Chef Jo
  bahan resipi chef jo.png
  Bahan-bahan resipi Chef Jo

  petua chef jo.png

  Aplikasi ini juga menyajikan pengguna dengan petua seperti “bagaimana untuk mengetahui kesegaran telur” dan lain-lain lagi. Juga dikemaskini dari masa ke semasa.

  petua-petua chef jo.png
  Petua Chef Jo dalam Aplikasi Android Chef Jo

  Selain itu juga, jika pengguna ingin bertanya sesuatu kepada Chef Jo, mereka boleh berbuat demikian melalui menu Tanya Chef. Jadi, aplikasi ini bukanlah hanya sekadar aplikasi biasa. Ianya juga adalah platform dua hala untuk pengguna bertanya kepada Chef Jo. Ia juga menjadi penyelesai masalah kepada pengguna. Ini pasti menjadi satu tarikan untuk pengguna meng”install” aplikasi android Chef Jo ini.

  tanya chef jo.png
  Menu Tanya Chef Jo di dalam aplikasi Android Chef Jo

  Dengan adanya aplikasi ini, pengguna tidak perlu lagi membeli dan membelek buku-buku masakan. Hanya dengan menggunakan smartphone, resipi-resipi Chef Jo akan bersama anda di mana sahaja anda berada.

  Aku secara peribadi rekomen aplikasi ini untuk di install di smartphone anda.

  Latest articles

  Related articles

  4 Comments

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge