Kibaran Tenaga Milo

air milo bergerak

angka sokongan kepada obor maya kibaran tenaga milo terus cepat meningkta dari hari ke sehari. Ini adalah kesan daripada promosi hebat yang di lakukan oleh milo dengan menggunakan van milo dan aktiviti-aktiviti di pasaraya-pasaraya terpilih. Syabas diucapkan kepada rakyat malaysia

air milo bergerak
QR Code

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,194FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,157SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...