Home Biodata Nabi Muhammad SAW unta-padang-pasir

unta-padang-pasir

unta adalah salah satu binatang yang amat tahan hidup di padang pasir. binatang ini boleh hidup tanpa meminum air berminggu-minggu lamanya. sebab itulah ia menjadi kenderaan utama di zaman rasulullah. jika kita baca biodata dan kisah hidup nabi muhammad saw, kita akan dapati banyak cerita yang melibatkan binatang unta ioni

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,299FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...