blogger bersama salah seorang pemenang anugerah blogrrr Denaihati

hidup untuk memberi. itulah motto blog denaihati.com. blog yang banyak berkongsi kisah peribadi, tips blogging dan sebagainya ini telah alama aku ikuti. banyak ilmu blogging yang aku dapat di sini.

dari segi pencapaian blog ini telah beberapa kali memenangi anugerah blog di malaysia. yang terbaru ialah pada event #Blogrrr yang di adakan di MIECC The Mines baru-baru ini. blog denaihati,com telah berjaya memenangi anugerah blog peribadi terbaik malaysia.

event #blogrrr ialah event yang mensasarkan perhimpunan blogger terbesar di Malaysia. antara yg menarik ialah Anugerah Blog Terbaik Malaysia 2013 Blogrrr. Senarai Penuh Pemenang Anugerah boleh di dapati di entri blog sohoque.com.

senarai penuh pemenang anugerah blog tersebut berdasarkan kategori yang mereka pertandingkan. mereka ini boleh lah dianggap sebagai blog terbaik malaysia tahun 2013. Anugerah yang dinamakan blogrrr ini dianjurkan oleh mynic

event blogrrr anjuran MYNIC

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,171FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,155SubscribersSubscribe

Latest article

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...

Servis Unta Putih Untuk Ke Hatyai…

Hari ni pukul 9.30 pagi dah sampai depan Nissan Service Centre Glenmarie ni. Dah sampai masa untuk servis Unta Putih aku. Ngam-ngam waktu sebelum...