akibat taufan haiyan

gambar taufan haiyan

kemusnahan yang berlaku akibat taufan haiyan memang amat besar dan teriuk sekali. bukan sekejap dan senang untuk memulihkan kembali kawasan yang musnah dan terjejas akibat taufan haiyan ini. Jadi bantuan kemanusiaan seperti sumbangan wang dan makanan amat diperlukan oleh penduduk di sana

gambar kemusnahan haiyan

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,430FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...