Pengalaman Aku Shopping Dengan Shopee dan 8 Sebab Kenapa Korang Kena Shopping Kat Shopee...

Sebenarnya aku dah tau kewujudan Shoppee ni dah agak lama dah. Tapi ia lekat jer dalam kepala hotak aku tanpa menggesa untuk aku buka...

Ambi Pur MoodTheraphy – Rumah Wangi, Rumahtangga Berseri

Aku dan perkahwinan Sudah 13 tahun aku menjalani kehidupan rumahtangga dengan isteri tercinta. Baru bulan lepas kami menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 13. Perempuan yang...

Majlis Pelancaran Rangkaian Gillette Mach3 Turbo Baru

Berita tentang Gillette bakal mengeluarkan rangkaian produk terbarunya, Mach3 Turbo agak mengujakan aku. Mana tidaknya, aku macam dah mula give up dengan pencukur pakai...
gambar tag seluar

Kenapa Seluar Pelikat HeyDotMy Jadi Pilihanku

Ada yang panggil seluar pelikat. Ada yang panggil pelikat pant. Bendanya sama saja iaitu seluar yang diperbuat ataupun dijahit daripada kain pelikat. Seluar pelikat ini...
wajah houdini

Ikuti Kisah Ahli Silap Mata Houdini Di HISTORY Channel

Anda minat silap mata tak? Aku memang minat silap mata ni. Sejak kecil aku suka tengok silap mata. Daripada silap mata yang simple seperti permainan...

Merancang Percutian Bajet Dengan Agoda Dan Visa

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Memang seronok jika dapat melancong ke tempat-tempat impian. Namun percutian juga memerlukan perancangan yang rapi. Banyak faktor yang harus difikirkan. Dari...

7 sebab kenapa aku sebagai penasihat kewangan sangat tertarik dengan skim SSPN-i Plus

Majlis Pelancaran Pakej Baharu SSPN-i Plus, Ejen Online PTPTN dan Penyampaian Hadiah Cabutan Mendapat jemputan menghadiri Majlis Pelancaran Pakej Baharu SSPN-i Plus, Ejen Online PTPTN...
debit card

3 Sebab Kenapa Aku Suka kad prabayar Shell easiGo American Express

Selama ini, ada 2 stesen minyak yang aku suka untuk singgah dan isi minyak. Satu daripadanya adalah Stesen Minyak Shell. Tetapi selepas program Shell Fuelsave...

Idea Hadiah Hari Ibu Yang Best

Selamat Hari Ibu mak...! Hurmm.. Hari Ibu dah tak lama lagi dah. Bila tiba Hari Ibu ni, aku memang rasa lain macam sikit. Serius cakap...
jubah-lelaki-untuk-hari-raya

Inginkan Kelainan Di Hari Raya? Jubah Lelaki Moden Mungkin Sesuai Untuk Anda…!

Ramadhan hampir tiba Bulan puasa dah dekat dah. Buktinya aku dah banyak terima jemputan review buffet Ramadhan daripada hotel-hotel dan restoran-restoran yang ternama melalui blog...

Minyak Lintah Belacak Tok Jali, Kuatkan Tenaga Batin Lelaki

Beza orang dulu-dulu dan orang zaman sekarang Kalau nak banding kekuatan orang dulu-dulu dengan orang zaman sekarang, orang dulu lebih power dari segi kekuatan tenaga...

Cendawan Susu Harimau… Kenapalah Baru Sekarang Aku Tau Kelebihannya..!

Cendawan susu harimau... Terus terang aku cakap, ni pertama kali aku tau kewujudan cendawan ini. Tu pun setelah aku melawat satu-satunya kilang yang menternak cendawan...