Konsep Penjara Sejahtera – Sejauh Mana Penerimaan Masyarakat?

Menurut Kamus Dewan Edisi Keempat, penjara membawa maksud: tempat atau bangunan penjenayah dikurung sbg hukuman, bui, jel, kurungan, te­rongko, tutupan. Manakala perkara sejahtera pula, menurut buku...

Alcatel Onetouch Flash Smartphone Khas Untuk Penggemar Selfie  

Trend Selfie Selfie sudah menjadi semakin popular di kalangan anak muda sekarang. Ia sudah menjadi trend terkini dan semakin menular. Untuk selfie, kita perlu gunakan kamera...
jubah-lelaki-untuk-hari-raya

Inginkan Kelainan Di Hari Raya? Jubah Lelaki Moden Mungkin Sesuai Untuk Anda…!

Ramadhan hampir tiba Bulan puasa dah dekat dah. Buktinya aku dah banyak terima jemputan review buffet Ramadhan daripada hotel-hotel dan restoran-restoran yang ternama melalui blog...
gambar Muhammad Kamal Asyraf

Pemenang Cabaran Shell FuelSave 2014 Sudah Dinobatkan

Akhirnya berakhir sudah Cabaran Shell FuelSave 2014. Pemenang tempat pertama adalah Muhammad Kamal Asyraf dari Muadzam Kuantan, Pahang. Beliau berjaya mencatatkan mencatatkan jarak sejauh 20.64...

Nah… 8 sebab kenapa korang perlu ada kad VIP watson baru…

Korang pernah shopping kat Watson kan? Paling tidak pun mesti korang pernah lalu depan outlet Watson.. Kan? Korang tau jugak kan yang Watson pun ada...

Ambi Pur MoodTheraphy – Rumah Wangi, Rumahtangga Berseri

Aku dan perkahwinan Sudah 13 tahun aku menjalani kehidupan rumahtangga dengan isteri tercinta. Baru bulan lepas kami menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 13. Perempuan yang...
orang ramai

Aura Positif Bumiputera di Seminar Dunia Pelaburan Saham Nov 2014

Memang gempak...! Lebih 400 peserta yang telah menghadirkan diri ke Seminar Dunia Pelaburan Saham Nov 2014 anjuran Wealth Magnet International pimpinan pakar pelaburan saham...
Elfira Loy

Jom Tonton Aksi Parkour Hebat Dalam Rentap

Cuti sekolah sudah bermula. Apa perancangan anda sekeluarga di cuti sekolah ini? Rancanglah sesuatu yang berfaedah bersama keluarga untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan. Hari biasa (bukan hari...
wajah houdini

Ikuti Kisah Ahli Silap Mata Houdini Di HISTORY Channel

Anda minat silap mata tak? Aku memang minat silap mata ni. Sejak kecil aku suka tengok silap mata. Daripada silap mata yang simple seperti permainan...
gambar poster pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2014

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur ataupun Kuala Lumpur International Book Fair diadakan saban tahun di lokasi tetapnya iaitu Pusat Dagangan Dunia...
logo piala dunia FIFA 2014

Contest Piala Dunia 2014 – Peluang Menang Hadiah Besar

Demam Piala Dunia dah bermula. Memang kejohanan 4 tahun sekali ini ialah kejohanan yang ditunggu-tunggu oleh peminat bolasepak di seluruh dunia. Kejohanan ini adalah...
gambar tag seluar

Kenapa Seluar Pelikat HeyDotMy Jadi Pilihanku

Ada yang panggil seluar pelikat. Ada yang panggil pelikat pant. Bendanya sama saja iaitu seluar yang diperbuat ataupun dijahit daripada kain pelikat. Seluar pelikat ini...

Stay connected

9,182FansLike
522FollowersFollow
14,999FollowersFollow
132FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,290SubscribersSubscribe