penyanyi kejohanan piala dunia 2014

Siapa Penyanyi Lagu Rasmi Piala Dunia FIFA 2014 Coca-Cola

Seperti biasa apabila hampir bermulanya Kejohanan Bolasepak Piala Dunia, pihak penaja akan sibuk mempromosikan kejohanan tersebut. Antaranya ialah dengan mencipta lagu rasmi kejohanan. Cola Cola...

Minyak Lintah Belacak Tok Jali, Kuatkan Tenaga Batin Lelaki

Beza orang dulu-dulu dan orang zaman sekarang Kalau nak banding kekuatan orang dulu-dulu dengan orang zaman sekarang, orang dulu lebih power dari segi kekuatan tenaga...
Samsung galaxy note5

Samsung Galaxy Note5 Dilancarkan Di Malaysia

Majlis pelancaran Samsung Galaxy Note5 (Note5) Pada 4 September baru-baru ini, Samsung telah melancarkan siri Galaxy Note terbarunya, Galaxy Note5. Pelancaran yang disertakan sekali dengan...
aplikasi mantap

Wayang Pacak Kembali Dengan Starlight Cinema

Dulu di sekitar tahun 1960-an hingga 1970-an di Semenanjung Malaysia, Wayang Pacak di adakan untuk memberi maklumat dan menyebarkan polisi kerajaan tentang keadaan pada...
orang ramai

Aura Positif Bumiputera di Seminar Dunia Pelaburan Saham Nov 2014

Memang gempak...! Lebih 400 peserta yang telah menghadirkan diri ke Seminar Dunia Pelaburan Saham Nov 2014 anjuran Wealth Magnet International pimpinan pakar pelaburan saham...

Ambi Pur MoodTheraphy – Rumah Wangi, Rumahtangga Berseri

Aku dan perkahwinan Sudah 13 tahun aku menjalani kehidupan rumahtangga dengan isteri tercinta. Baru bulan lepas kami menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke 13. Perempuan yang...

Izeara Xtravaganza Mantap Tapi Bella Pulak Yang Sentap!

Bella mengamuk..!! Izeara Xtravaganza ke Izeara Extravaganza? Yang mana satu ejaan sebenar ni? Alaaa produk kurus yang Bella mengamuk tu... Hahahaha.. Aku pun konfius nak...

Courts ID Workshop & Digital Sofa Maker Contest

Kompleks membeli belah sudah mula dibanjiri dengan orang ramai yang ingin membeli belah. Antara yang menjadi tumpuan ialah sebuah kompleks membeli belah di Jalan...

Kenali Produk Men’s Grooming Yang Perlu Bagi Lelaki

Selalu kita dengar, wanita sahaja yang mempunyai rutin harian yang melibatkan kecantikan atau penjagaan diri. Tapi kini, jejaka di luar sana pun mahu tampil...

Alcatel Onetouch Flash Smartphone Khas Untuk Penggemar Selfie  

Trend Selfie Selfie sudah menjadi semakin popular di kalangan anak muda sekarang. Ia sudah menjadi trend terkini dan semakin menular. Untuk selfie, kita perlu gunakan kamera...

Kerjasama Bijak Ambi Pur dan FC Barcelona

Terasa sangat bertuah apabila aku dipelawa untuk menyaksikan satu kerjasama yang amat bijak di antara kedua belah pihak iaitu di antara Ambi Pur dan...

3 Perkara Kenapa Anda Mesti Sertai Kempen Yeo’s “I Love Malaysia”

Bulan kemerdekaan tiba lagi. Pejam celik dah 58 tahun negara kita mencapai kemerdekaan. Sudah setengah dekad umur Malaysia. Sambutan Hari Kemerderkaan amat penting untuk direnungi...

Stay connected

9,201FansLike
522FollowersFollow
14,842FollowersFollow
133FollowersFollow
1,796FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe