Logo Line

LINE SHOPPING (Namakan Harga Anda & Tawaran Harga Paling Rendah RM10)

Dewasa ini semakin banyak aplikasi mobile yang membolehkan kita berhubung bukan sahaja seperti khidmat pesanan ringkas malah lebih daripada itu. Selain daripada berupaya memberikan...
badge universiti malaya

Pameran Kejayaan Universiti Penyelidikan

Sudah lama aku tidak mengikuti perkembangan pusat pengajian tinggi. Sejak meninggalkan bangku universiti 15 tahun yang lalu, aku hanya memerhatikan dari jauh sahaja perkembangan...
gambar tag seluar

Kenapa Seluar Pelikat HeyDotMy Jadi Pilihanku

Ada yang panggil seluar pelikat. Ada yang panggil pelikat pant. Bendanya sama saja iaitu seluar yang diperbuat ataupun dijahit daripada kain pelikat. Seluar pelikat ini...

Konsep Penjara Sejahtera – Sejauh Mana Penerimaan Masyarakat?

Menurut Kamus Dewan Edisi Keempat, penjara membawa maksud: tempat atau bangunan penjenayah dikurung sbg hukuman, bui, jel, kurungan, te­rongko, tutupan. Manakala perkara sejahtera pula, menurut buku...

Southville City Kediaman Mampu Milik Yang Patut Dipertimbangkan

Dalam memilih syarikat pemaju perumahan, ada beberapa faktor yang harus diteliti. Salah satunya ialah kekuatan kewangan dan nama syarikat perumahan tersebut. Ini adalah untuk...

Ninetology Mampu Bersaing Dengan Jenama Smartphone Yang Lain

Ninetology, sebuah syarikat pengeluar teknology peranti mudah alih ASEAN sungguh cepat meletakkan jenamanya di persada antarabangsa. Mungkin strategy pemasaran yang digunapakai memang berkesan. Aku mula...
Tonton movie melalui smartphone dengan escape

Escape – Perkhidmatan Terbaik Daripada Celcom

  Teknology semakin canggih.  Kini filem boleh ditonton di smartphone dan juga di tablet serta komputer riba. Melalui satu perkhidmatannya yang dinamakan Escape pengguna smartphone yang...

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,305FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...