Top Commentators Widget Plugin Untuk Worpress Blog

  Hari ni saya installed satu lagi plugin. Top Commentators Widget Plugin. Saja je nak try tengok ramai tak kawan-kawan yang sudi komen kat karya...

Jangan Jadi Macam Aku.

Aku mula berjinak-jinak dalam arena penulisan blog baru je beberapa bulan. Sejak itu banyak yang aku telah pelajari daripada otai-otai blogger, dari pembacaan dan...

Sebab-sebab Orang Ber”blogging”

Malam ni aku ambil masa melayari blog otai-otai yang dah ada ranking dalam arena blogging ni. Diantaranya Denaihati.com. Terbaca latest entry beliau tentang kenapa...

Jemputan Pertama Dari Nuffnang

Yoohoooo.. Sungguh teruja...!!! Aku telah mendapat jemputan pertama dari Nuffnang sejak mula berjinak-jinak dengan blog ini sebulan yang lalu. Bagi otai-otai mungkin ini perkara biasa....

Tips Macamana Nak Tambahkan Traffic Ke Blog Anda

Salam. Semua orang boleh buat blog sendiri dengan hanya belajar teknik yang agak ringkas. Saya sendiri tidak belajar dengan sesiapa. Saya hanya belajar dengan pakcik...

Stay connected

2,708FansLike
522FollowersFollow
15,279FollowersFollow
131FollowersFollow
1,803FollowersFollow
1,236SubscribersSubscribe