logo shaklee

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin shaklee… pertama kali aku dengar nama vitamin keluaran Shaklee ini kalau tak silap aku dalam tahun 2003. Masa tu aku tak tau pun...

Lokasi Pelancongan Tahun Melawat Malaysia 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tahun 2014 adalah Tahun Melawat Malaysia. Tahun 2014 juga aku lihat banyak peluamg untuk aku melangkah dengan lebih jauh lagi di...
perunding unit amanah

Limpahan Rezeki Di Industri Unit Trust

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Rezeki ada di mana-mana. Cuma bergantung kepada kita untuk mencarinya. Yang pasti jika hanya berpeluk tubuh pasti ianya sukar diperolehi. Apatah...
cara melancong ke jepun secara percuma

Siapa Nak Melancong Ke Jepun Secara PERCUMA, Sila Baca..

Siapa yang suka melancong? Siapa tahu cara melancong ke luar negara secara percuma? Aku rasa kebanyakan orang suka melancong. Apatah lagi melancong ke luar negara....
kelas blog

Blogger Buat Duit Online

Dulu sewaktu aku baru berjinak-jinak dengan dunia blogging ini memang aku tak nampak macamana seorang blogger boleh buat duit secara online ni. Aku bina...

Contest Siapa Ambassador Men’s Biore Double Scrub Seterusnya?

Contest Siapa Ambassador Men's Biore Double Scrub Seterusnya? Kao Malaysia Sdn. Bhd akan melancarkan produk terbarunya iaitu Men's Biore Double Scrub dalam waktu terdekat. Seperti...
filem aksi melayu hebat masa kini

Jom Sertai Contest Filem Rentap Untuk Dapat Tiket Ke Tayangan Perdana

Salam. Kalau korang perasan, sehari dua ni banyak entri - entri blog daripada blogger-blogger kacak seperti Hafiz Rahim, Kid, Hazman Fadzil, Anarm dan aku sendiri...

Senarai Pemenang Mini Give Away Gillette Mach3 Turbo

Salam semua. Ok.. Pertama sekali maaf sebab aku baru publish entri ni setelah lama duk dalam draf. Lupa nak publish. Ni teringat pun sebab ada...
gambar awek cun

Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Cantik. Memang sudah menjadi lumrah manusia tertarik kepada kecantikan. Tiada manusia yang hendakkan yang buruk. Baik kecantikan yang bisa nampak di mata maupun kecantikan...

Stay connected

2,708FansLike
522FollowersFollow
15,248FollowersFollow
131FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,253SubscribersSubscribe