gambar awek cun

Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Cantik. Memang sudah menjadi lumrah manusia tertarik kepada kecantikan. Tiada manusia yang hendakkan yang buruk. Baik kecantikan yang bisa nampak di mata maupun kecantikan...

Contest Siapa Ambassador Men’s Biore Double Scrub Seterusnya?

Contest Siapa Ambassador Men's Biore Double Scrub Seterusnya? Kao Malaysia Sdn. Bhd akan melancarkan produk terbarunya iaitu Men's Biore Double Scrub dalam waktu terdekat. Seperti...
logo shaklee

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin shaklee… pertama kali aku dengar nama vitamin keluaran Shaklee ini kalau tak silap aku dalam tahun 2003. Masa tu aku tak tau pun...

Lokasi Pelancongan Tahun Melawat Malaysia 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Tahun 2014 adalah Tahun Melawat Malaysia. Tahun 2014 juga aku lihat banyak peluamg untuk aku melangkah dengan lebih jauh lagi di...
Gambar Sheila Amzah juara Asian Wave

Contest SEO Eridy Pentas Menguji Ilmu SEO

Contest SEO yang dianjurkan oleh blog eridy ini ialah contest SEO terbaru aku rasa. Itu pun setelah diberitahu oleh beberapa rakan blogger tadi. Mula-mula...
cara melancong ke jepun secara percuma

Siapa Nak Melancong Ke Jepun Secara PERCUMA, Sila Baca..

Siapa yang suka melancong? Siapa tahu cara melancong ke luar negara secara percuma? Aku rasa kebanyakan orang suka melancong. Apatah lagi melancong ke luar negara....
kelas blog

Blogger Buat Duit Online

Dulu sewaktu aku baru berjinak-jinak dengan dunia blogging ini memang aku tak nampak macamana seorang blogger boleh buat duit secara online ni. Aku bina...

Senarai Pemenang Mini Give Away Gillette Mach3 Turbo

Salam semua. Ok.. Pertama sekali maaf sebab aku baru publish entri ni setelah lama duk dalam draf. Lupa nak publish. Ni teringat pun sebab ada...

Mengapa Yeo’s Menjadi Pilihanku

Kalau sebut ataupun teringat tentang air tin atau air kotak, pasti fikiranku akan melayang ke arah produk yang diberi nama Yeo's ini. Aku pun...

Stay connected

2,716FansLike
523FollowersFollow
15,445FollowersFollow
127FollowersFollow
1,797FollowersFollow
1,130SubscribersSubscribe

Latest article

Alaaa Datang Jugak Kat Aku Batu Ni… Adehhh!

Tanda-tanda terkena sakit Batu Karang Aku biasa mendengar di kalangan rakan-rakan yang pernah ada pengalaman sakit Batu Karang tentang...

Anak Tak Makan Sayur? Surya Chlorophyll Jadikan Anda Ibubapa Yang Bijak..

Anak tak suka makan sayur Aku rasa masalah ni masalah biasa bagi anak-anak kat Malaysia ni. Kalau bercakap pasal...

Bangkitkan Mood Bahagia Anda Dengan Demeter Fragrance Library

Bau dan minda Tahukah korang yang bau ni memang berkait rapat dengan minda kita. Aku pernah mendengar satu ceramah...