Tak Boleh Bayangkan Kalau Macam Tu Dia Mengutuk Aku Di Belakang…!

Kisah pagi tadi... Aku mula jumpa prospek unit trust aku setelah sebulan bercuti daripada kerja sebagai Unit Trust Consultant. Ya.. sebulan! Aku memang tak kerja...

Nazmi Faiz Mansor Dalam Video Game PES 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Lagi kisah tentang Nazmi Faiz Mansor pemain remaja Malaysia yang sedang menempa nama di Kelab Biera Mar FC, sebuah kelab di...

Kaki Bengkak Tiba-Tiba… Apa Puncanya?

Cerita lama... Cerita bulan puasa itu hari... Kaki aku tetiber bengkak... Di bahagian depan. Betul-betul atas tulang kering. Korang tau kan apa itu tulang kering.....

Seri Pajam Property Launch – Nada Alam

Pajam salah satu daerah di negeri Sembilan yang berjiran dengan daerah Nilai yang terkenal sebagai salah satu tempat untuk membeli belah yang utama di...

Kelebihan Hari Rabu.. Baru Ku Tau

Tiba-tiba hari Rabu menjadi sebutan ramai. Hari Rabu seperti menjadi hari yang amat istimewa bagi sesetengah orang. Manakala sesetengah lagi menjadi hari yang mendebarkan....

Vape Ada Dadah Sebenarnya…?

Haaaa mesti ramai yang marah dengan tajuk aku ni. Terutama para peminat vape. Minta maaf. Aku awal-awal lagi minta maaf... Aku baru terima mesej whatsapp...

Baca Minda Orang Dengan Mandala Painting

Boleh ke kita baca minda orang? Kalau tanya aku, aku jawab boleh..! Tapi bukanlah baca sebijik sebijik apa yang orang tu fikir. Secara generalnya...

Air Panas Segelas Berharga RM1.80

Entah la.. Tak tau la aku samada tuan punya restoren ni salah kira ke atau ada agenda tersendiri. Tapi meletakkan harga segelas air panas...

Video Parodi, Ada Adab Yang Perlu Dijaga

Parody / Parodi Dulu aku tak tau apa makna parodi ni. Tapi sejak youtube menjadi antara channel yang disukai ramai, perkataan ini menjadi perkataan biasa....

Presentation Menarik Makna Bacaan Dalam Solat

Pagi ni aku terjumpa presentation ni di wall seorang sahabat facebook aku. Ia adalah tentang makna bacaan wajib dalam solat kita. Presentation dibuat dalam...
Logo VB

Pengalaman Berlakon Video Brosur SME

  Tak cuba tak tau. Dah cuba baru tau susah ke senang shooting ni. Pada pandangan aku yang memang tiada bakat dalam lakonan ni, memang...

Stay connected

2,708FansLike
522FollowersFollow
15,248FollowersFollow
131FollowersFollow
1,808FollowersFollow
1,253SubscribersSubscribe