Majlis Pelancaran Rangkaian Gillette Mach3 Turbo Baru

Berita tentang Gillette bakal mengeluarkan rangkaian produk terbarunya, Mach3 Turbo agak mengujakan aku. Mana tidaknya, aku macam dah mula give up dengan pencukur pakai...

Cendawan Susu Harimau… Kenapalah Baru Sekarang Aku Tau Kelebihannya..!

Cendawan susu harimau... Terus terang aku cakap, ni pertama kali aku tau kewujudan cendawan ini. Tu pun setelah aku melawat satu-satunya kilang yang menternak cendawan...
jubah-lelaki-untuk-hari-raya

Inginkan Kelainan Di Hari Raya? Jubah Lelaki Moden Mungkin Sesuai Untuk Anda…!

Ramadhan hampir tiba Bulan puasa dah dekat dah. Buktinya aku dah banyak terima jemputan review buffet Ramadhan daripada hotel-hotel dan restoran-restoran yang ternama melalui blog...

Moslema In Style International Tour 2016 Bakal Harumkan Jenama Tempatan Di Persada Antarabangsa

Industri Fesyen pakaian muslimah Perkembangan fesyen pakaian muslimah terus berkembang maju. Perkara ini aku lihat sebagai perkembngan yang sangat positif dalam menarik minat muslimah-muslimah untuk...

Kerjasama Bijak Ambi Pur dan FC Barcelona

Terasa sangat bertuah apabila aku dipelawa untuk menyaksikan satu kerjasama yang amat bijak di antara kedua belah pihak iaitu di antara Ambi Pur dan...
illegel-cigarette

Pelancaran Kempen #TakNakSeludup Oleh Media Prima Berhad

Hari Tanpa Rokok Sedunia Ini adalah usaha berterusan yang dianjurka oleh Organisasi Kesihatan Sedunia (WHO) bertujuan untuk memberi pendidikan kepada orang ramai tentang risiko-risiko kesihatan...
GTR fast and furious 7

Koleksi Pewangi Kereta Fast and Furious 7 Edisi Terhad Daripada Ambi Pur

Kereta sebagai rumah kedua Kereta boleh diibaratkan sebagai rumah kedua bagi aku. Malah ia juga merupakan pejabat bergerak aku. Menjadi Perunding Kewangan seperti aku memaksa aku...
menang minyak percuma

Shell Win Free Fuel Peluang Menang Isian Minyak Percuma RM10K

de Peraduan Shell Win Free Fuel Shell memang terkenal dengan give away dan peraduannya. Mungkin dengan sebab ini juga ia lebih dekat di hati pengguna selain...

Menang Cabutan Bertuah di Event Pelancaran Alcatel Onetouch Flash

Rezeki kita kadang-kadang datang tanpa kita sangka. Itulah yang berlaku kepada aku semasa event pelancaran Alcatel Onetouch Flash minggu lepas. Aku menang cabutan bertuah lagi! Dulu aku...

Rahsia Otai-Otai Affiliate Sudah Terbongkar…!

Hari Sabtu baru-baru ini memang mencatat sejarah. Otai - otai affiliate telah sanggup turun padang mencemar duli ke majlis perkongsian IKR Gathering 2014, demi...
gunung merapi

Kenapa Aku Perlu Makanan Tambahan

Usia sudah semakin meningkat. Yang ini memang aku tak boleh nak lari. Kudrat juga semakin terbatas. Dulu tenaga memang terbaik.. sekarang buat kerja guna...

Juara Cabaran Raja Tarik F&N 2014 Telah Dinobatkan

Setelah lebih kurang sebulan setengah (26 April - 12 Jun 2014) pencarian Raja Tarik F&N 2014, akhirnya tibalah acara yang ditunggu-tunggu iaitu pertandingan peringkat...

Stay connected

2,716FansLike
522FollowersFollow
15,503FollowersFollow
127FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,191SubscribersSubscribe

Latest article

video

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Hadir Ke BioUsahawan 2019

Bebaru ni aku ada kongsikan tentang satu event yang penting untuk para usahawan sertainya supaya mendapat pelbagai peluang dalam mengembangkan perniagaan mereka...
video

Noraniza Idris “Malai Solo Tour 2019/2020”

Irama Malaysia amat sinonim dengan penyanyi Noraniza Idris yang mesra dengan panggilan Kak Ani. Siapa yang tidak kenal penyanyi nombor satu Irama...

Set Penjagaan Rambut Asmak Lain Dari Yang Lain.. Aku Jatuh Hati!

Orang lelaki sekarang tak macam dulu. Dulu orang lelaki ni simple sangat. Tak der nak guna produk penjagaan diri macam lelaki zaman...