harga samsung galaxy note 3 dan harga samsung galaxy gear

Harga Dan Pelan Samsung Galaxy Note 3 Dan Galaxy Gear

  Seperti yang diketahui umum Samsung Malaysia Electronics, sebuah syarikat gergasi pengeluar telefon pintar telah melancarkan telefon pintar terbarunya iaitu Samsung Galaxy Note 3 dan...

iPhone 5S Dan iPhone 5C Sudah Dilancarkan

Semalam Apple, sebuah syarikat pengeluar produk telefon pintar dan komputer telah mengumumkan 2 produk terbarunya iaitu iPhone 5S dan iPhone 5C. Kali ini Apple membuat...
applikasi android

Applikasi Mesti Install: Evernote

Anda mesti pernah dengar tentang applikasi Evernote ini bukan? Jika anda dah biasa dengan applikasi ini anggap lah ini sebagai update terkini untuk anda. Untuk...

iPhone 5 Dilancarkan 12 September

Akhirnya iphone 5 yang ditunggu-tunggu khabarnya akan diperkenalkan pada 12 September 2012. Khabar ini diperolehi dari sumber terdekat dengan syarikat itu. Seperti kebiasaannya Apple...

Power Pen Dan Alarm Pad Lock Yang Mantap Fungsinya

Ingat tak posting aku semalam pasal salesman yang ada selling skill yang bagus tapi tiada sijil SPM? Aku sempat snap beberapa keping gambar "power pen"...

MiPOW Jawapan Kepada Batteri Smartphone Yang Cepat Habis

Aku rasa semua pengguna smartphone yang menggunakan smartphonenya bukan hanya untuk make and receive call ataupun sms/mms pasti akan mengeluh kerana bateri smartphonenya cepat...

Applikasi Mesti Install: Dropbox

  www.dropbox.com   Apa itu Dropbox? Ia adalah perkhidmatan percuma yang membolehkan anda menyimpan semua gambar-gambar, dokumen-dokumen, Video-video dan fail-fail walau di mana sahaja anda berada. Ini bermakna...

Syarikat Kecil Bernilai USD 1 Billion Hanya Dalam Masa 18 Bulan…!

Menurut laman web Forbes, Facebook telah membeli Instagram dengan nilai pemilikan sebanyak USD1 bilion. Instagram adalah sebuah aplikasi perkongsian gambar yang dibangunkan oleh dua...

Masih Panas..! Instagram Untuk Android

Baru setengah jam lepas aku dapat emel dari instagram.com bagitau yang bermula hari ini instagram kini sudah boleh di"install" pada Android. Instagram ni sebelum...

OS Terbaru Daripada Android

Android ialah sistem operasi untuk peranti mudah-alih berasaskan Linux seperti smartphones and komputer tablet. Ia dimajukan oleh Open Handset Alliance yang diketuai oleh Google. Antara yang...

I Love Tablet Fair

Rupa-rupanya sekarang sedang berlangsung satu pameran komputer tablet di Low Yatt Plaza Kuala Lumpur. Pameran yang diberi nama "I Love Tablet 2012" adalah anjuran Celcom...

Berita Tentang iPhone 5

Peminat jenama Apple ataupun iPhone khususnya tentunya tidak sabar-sabar menunggu iPhone 5 dikeluarkan. Jangkaan sebelum ini ia akan dikeluarkan pada musim panas tahun ini...

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,299FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...