cara iklan untuk SME

Video Brosur – Cara Pengiklanan Alaf Baru Untuk SME

Macam-macam cara kita dapat lihat orang mengiklankan produk dan servis mereka. Cara pengiklanan ini juga sentiasa berubah dari masa ke semasa mengikut arus perkembangan...
harga samsung galaxy note 3 dan harga samsung galaxy gear

Harga Dan Pelan Samsung Galaxy Note 3 Dan Galaxy Gear

  Seperti yang diketahui umum Samsung Malaysia Electronics, sebuah syarikat gergasi pengeluar telefon pintar telah melancarkan telefon pintar terbarunya iaitu Samsung Galaxy Note 3 dan...

iPhone 5S Dan iPhone 5C Sudah Dilancarkan

Semalam Apple, sebuah syarikat pengeluar produk telefon pintar dan komputer telah mengumumkan 2 produk terbarunya iaitu iPhone 5S dan iPhone 5C. Kali ini Apple membuat...
applikasi android

Applikasi Mesti Install: Evernote

Anda mesti pernah dengar tentang applikasi Evernote ini bukan? Jika anda dah biasa dengan applikasi ini anggap lah ini sebagai update terkini untuk anda. Untuk...

iPhone 5 Dilancarkan 12 September

Akhirnya iphone 5 yang ditunggu-tunggu khabarnya akan diperkenalkan pada 12 September 2012. Khabar ini diperolehi dari sumber terdekat dengan syarikat itu. Seperti kebiasaannya Apple...

Power Pen Dan Alarm Pad Lock Yang Mantap Fungsinya

Ingat tak posting aku semalam pasal salesman yang ada selling skill yang bagus tapi tiada sijil SPM? Aku sempat snap beberapa keping gambar "power pen"...

MiPOW Jawapan Kepada Batteri Smartphone Yang Cepat Habis

Aku rasa semua pengguna smartphone yang menggunakan smartphonenya bukan hanya untuk make and receive call ataupun sms/mms pasti akan mengeluh kerana bateri smartphonenya cepat...

Applikasi Mesti Install: Dropbox

  www.dropbox.com   Apa itu Dropbox? Ia adalah perkhidmatan percuma yang membolehkan anda menyimpan semua gambar-gambar, dokumen-dokumen, Video-video dan fail-fail walau di mana sahaja anda berada. Ini bermakna...

Syarikat Kecil Bernilai USD 1 Billion Hanya Dalam Masa 18 Bulan…!

Menurut laman web Forbes, Facebook telah membeli Instagram dengan nilai pemilikan sebanyak USD1 bilion. Instagram adalah sebuah aplikasi perkongsian gambar yang dibangunkan oleh dua...

Masih Panas..! Instagram Untuk Android

Baru setengah jam lepas aku dapat emel dari instagram.com bagitau yang bermula hari ini instagram kini sudah boleh di"install" pada Android. Instagram ni sebelum...

OS Terbaru Daripada Android

Android ialah sistem operasi untuk peranti mudah-alih berasaskan Linux seperti smartphones and komputer tablet. Ia dimajukan oleh Open Handset Alliance yang diketuai oleh Google. Antara yang...

I Love Tablet Fair

Rupa-rupanya sekarang sedang berlangsung satu pameran komputer tablet di Low Yatt Plaza Kuala Lumpur. Pameran yang diberi nama "I Love Tablet 2012" adalah anjuran Celcom...

Stay connected

2,710FansLike
522FollowersFollow
15,494FollowersFollow
127FollowersFollow
1,797FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

Kelebihan Orang Yang Menuntut Ilmu

"Barangsiapa melalui satu jalan untuk mencari ilmu, Allah akan permudahkan baginya jalan menuju syurga. Para Malaikat akan membentangkan sayapnya kerana redha kepada...

Oooo Baru Aku Paham Sebab Apa Aku Ada Batu Karang…

Medical Check Up.. Buatlah secara regular Alkisahnya, aku pergi buat Medical Check Up. Yang pertengahan punya.. Bukan yang betul-betul...

Anda Usahawan? Anda Rugi Jika Terlepas Event Ini…!

Untuk menceburi bidang perniagaan, perkara yang paling utama adalah ilmu. Ilmu perniagaan amat perlu untuk kita terus kekal dalam perniagaan yang kita...