Blogger

hidup aku sebagai blogger. perkongsian tentang aktiviti aku sebagai blogger. Review, event dan lain-lain lagi yang berkaitan dengan blogger akan termasuk dalam kategori ini. Juga tentang apa-apa isu pakcik bawang

Mendapat Rezeki Yang Tak Disangka Lagi…

Semalam aku seharian di Ampang. Meeting dengan client. Client ni bukan client biasa bagi aku. Banyak dia bagi bisnes kat aku. Dialah antara client...

PLUS Ke Arah Merevolusikan R&R

Perhentian R&R dah jadi begitu sinonim kepada sesiapa yang mengembara di dalam negara menggunakan kenderaan darat. Samada singgah untuk melepaskan panggilan hajat semulajadi, melepaskan...

6 sebab kenapa Sentai akan jadi tempat tumpuan orang ramai selepas ini

Jika korang follow Facebook dan Istagram aku (yang belum follow boleh follow IG Sohoque cepat.. hehehe), korang berkemungkinan besar akan tengok gambar-gambar peralatan dapur...

Cara Macamana Pro Hasilkan Gambar Cantik Terbongkar Di Bengkel Fotofon Ini

Ingat tak entri aku pasal macamana nak hasilkan entri menarik di blog sedikit masa dulu...? Aku ada senaraikan 9 perkara yang korang boleh buat untuk...

Pameran Beli Barangan Buatan Malaysia

Salam dan selamat sejahtera. Anda tau tak yang sekarang ni ada satu pameran beli barangan buatan Malaysia di Kuala Lumpur Convention Centre? Aku rasa tak ramai...

Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri

Ini adalah entri yang tertangguh.. hehehe.. Kena la buat entri juga sebab dah hadir event dia. Lagipun keterlewatan ini bukannya apa. Ia disebabkan blog...

Gangguan Bekalan Air di Klang/Shah Alam

Syabas telah memaklumkan di dalam laman sesawangnya bahawa akan terdapat gangguan bekalan air di tarikh dan kawasan seperti berikut: Tempoh14 Mar 2012 08:00 am Hingga...

Stay connected

2,702FansLike
522FollowersFollow
15,219FollowersFollow
131FollowersFollow
1,814FollowersFollow
1,273SubscribersSubscribe