Gangguan Bekalan Air di Klang/Shah Alam

Syabas telah memaklumkan di dalam laman sesawangnya bahawa akan terdapat gangguan bekalan air di tarikh dan kawasan seperti berikut: Tempoh14 Mar 2012 08:00 am Hingga...

Alhamdulillah.. Segalanya Selesai..!!

Alhamdulillah... Semuanya hampir selesai. Cuma perkara kecil jer satu dua lagi yang belum selesai. Tapi itu tak apa. Kemudian boleh buat. Aku sekelurga sibuk betul...

Berkereta Mewah Menjadi Satu Kemestian Untuk Bisnesman?

Salam. Berkereta mewah menjadi satu kemestian untuk bisnesman di masa kini. Ia telah menjadi kayu ukur untuk ramai individu yang bergelar bisnesman dewasa ini. Ia...

Stay connected

2,705FansLike
522FollowersFollow
15,526FollowersFollow
127FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,184SubscribersSubscribe

Latest article

video

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Hadir Ke BioUsahawan 2019

Bebaru ni aku ada kongsikan tentang satu event yang penting untuk para usahawan sertainya supaya mendapat pelbagai peluang dalam mengembangkan perniagaan mereka...
video

Noraniza Idris “Malai Solo Tour 2019/2020”

Irama Malaysia amat sinonim dengan penyanyi Noraniza Idris yang mesra dengan panggilan Kak Ani. Siapa yang tidak kenal penyanyi nombor satu Irama...

Set Penjagaan Rambut Asmak Lain Dari Yang Lain.. Aku Jatuh Hati!

Orang lelaki sekarang tak macam dulu. Dulu orang lelaki ni simple sangat. Tak der nak guna produk penjagaan diri macam lelaki zaman...