My Cool Facebook Timeline Cover

Ok.. Hari ni aku try berjinak-jinak dengan "Timeline" Facebook aku. Baru belajar.. :oops: Rupa-rupanya banyak yang kita boleh buat dengan layout baru Facebook ni....

Bawaku Pergi Diharamkan?!!!

Siapa yang tak pernah dengar lagu ni angkat tangan? Hah.. ada yang belum pernah dengar? Tak pe.. Boleh dengar dulu: http://youtu.be/Yznl-JJDle8 Best la jugak lagu ni...

Smiley Untuk Facebook Chatting.

Aku selama ni duk perhati jer smiley-smiley yang orang buat kat Facebook ni. Smiley-smiley ni biasanya orang guna untuk buat chatting kat facebook. Walaupun...

Status Terkini Pematuhan Syariah Skim Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional (BSN)

Keputusan: Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Ke-98 yang bersidang pada 13-15 Februari 2012 telah membincangkan Status Terkini Pematuhan...

Jadual Hari-Hari Puasa Tahun 2012 @ 1433/1434 Hijrah

Aku ambil jadual ni daripada wall facebook sahabat aku. Amat berguna untuk kita mengetahui hari-hari puasa sunat dan wajib. Jadi aku sharekan di sini. Anda...

Cara Untuk Semak Tempat Mengundi

Bahang Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU 13) telah mula terasa. Banyak "tanda-tanda awal" telah berlaku. Malah sudah ada pun "tanda-tanda akhir" yang berlaku. Ada...

Sonny Bill Williams Bintang All Black Peluk Islam

Menjadi sensasi dalam liga ragbi remaja, kemudian menyertai skuad bintang All Black, dan pada waktu yang sama menjadi peninju heavyweight yang berbakat. Tidak setakat...

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (Untuk April 2012)

Jom sama-sama ke kuliah Ustaz Azhar...! Insyaallah banyak ilmu dunia dan akhirat akan kita dapat. Sabda Nabi S.A.W:¬† Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:‚ÄĚJadikanlah dirimu...

Nasyid Ya Rasulullah Versi Cindai… Menarik!!!

http://youtu.be/-OMQiMWSvuM Video ni dipostkan di wall facebook oleh salah seorang sahabat aku. (Jebat, kalau ko baca blog aku sila kembangkan hidung ko). Sungguh menarik dan kreatif...

Liverpool Jumpa Everton

Separuh akhir Piala FA di Wembley bakal menemukan Everton dan Liverpool pada 14 April manakala Tottenham pula berdepan Chelsea pada 15 April. Ini setelah Everton...

Abby Abadi Dah Bertudung

Alhamdulillah. Seorang lagi artis terpanggil untuk tampil bertudung.Kalau kita lihat sekarang telah ramai artis perempuan yang bertudung. Antara arts yang terlebih dulu bertudung ialah...

Status Ku Telah Dikembalikan…

Respek aku pada Nuffnang. Setelah aku menghantar email bertanya tentang status aku yang telah diturun pangkat daripada Glitterati kepada Normal Blogger semalam, hari ini...

Stay connected

9,203FansLike
522FollowersFollow
14,840FollowersFollow
133FollowersFollow
1,794FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe