contest seo eridy

gambar contest SEO

Contest SEO Eridy adalah contest SEO yang terbaru sedang dianjurkan oleh blog Eridy. Tarikh tamat penghantaran entri untuk contest ini adalah pada 11 Disember 2013. Masih ada masa untuk sesiapa yang ingin menyertai.

Contest ini amat senang untuk disertai kerana tiada syarat-syarat yang ketat seperti perlu Like page dan sebagainya. Syarat-syarat nya amat ringkas iaitu buat satu entri yang menggunakan kata kunci yang diberikan. Jadi peserta contest adalah bebas untuk menulis tentang apa sahaja asalkan menggunakan kata kunci tersebut.

Aku tidak melepaskan peluang untuk menyertai contest SEO ini. Walaupun blog Eridy ialah blog yang pertama kali aku lawati (itupun disebabkan contest SEO yang dianjurkannya), namun ianya tidak menghalang aku untuk turut serta.

Harapan aku agar ilmu yang aku pelajari dapat membuahkan hasil di dalam contest ini. Aku tau ramai blogger otai yang akan menyertai contest ini. Ini akan menjadikan contest ini lebih menarik. Yang sudah pasti aku akan dapat belajar cara-cara blogger otai mengoptimumkan kata kunci yang diberi.

juara contest seo

Stay connected

9,179FansLike
14,840FollowersFollow
133FollowersFollow
1,801FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe
%d bloggers like this: