contest seo eridy

gambar contest SEO

Contest SEO Eridy adalah contest SEO yang terbaru sedang dianjurkan oleh blog Eridy. Tarikh tamat penghantaran entri untuk contest ini adalah pada 11 Disember 2013. Masih ada masa untuk sesiapa yang ingin menyertai.

Contest ini amat senang untuk disertai kerana tiada syarat-syarat yang ketat seperti perlu Like page dan sebagainya. Syarat-syarat nya amat ringkas iaitu buat satu entri yang menggunakan kata kunci yang diberikan. Jadi peserta contest adalah bebas untuk menulis tentang apa sahaja asalkan menggunakan kata kunci tersebut.

Aku tidak melepaskan peluang untuk menyertai contest SEO ini. Walaupun blog Eridy ialah blog yang pertama kali aku lawati (itupun disebabkan contest SEO yang dianjurkannya), namun ianya tidak menghalang aku untuk turut serta.

Harapan aku agar ilmu yang aku pelajari dapat membuahkan hasil di dalam contest ini. Aku tau ramai blogger otai yang akan menyertai contest ini. Ini akan menjadikan contest ini lebih menarik. Yang sudah pasti aku akan dapat belajar cara-cara blogger otai mengoptimumkan kata kunci yang diberi.

Gambar Sheila Amzah juara Asian Wave

Stay connected

2,711FansLike
522FollowersFollow
15,303FollowersFollow
130FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,219SubscribersSubscribe

Latest article

Buat 4 Benda Asas Ni Jer Untuk Turunkan Berat Badan. Yang Nombor 4 Paling...

Hurmmm bercakap pasal penjagaan badan lagi. Ni sambungan entri Aku yang sebelum ni sebenarnya. Tentang cara nak 'menten' ataupun turun berat badan.

Surya S Great Grain, Bukan Saja Badan Sihat Tapi Boleh Turunkan Berat Badan Juga

Alhamdulillah… Macam kejap jer sebulan berpuasa. Hari ni dah 6 Syawal. Tak terasa pun Syawal dah 6 hari mengatur Langkah meninggalkan kita. 

Nak Berjimat Di Bulan Ramadan Dan Untuk Persiapan Raya? Gunalah WeChat Pay My

Musim raya ni, bukan sedikit perbelanjaan yang nak kena keluarkan untuk persiapan raya satu keluarga. Masa ni lah kita akan cari pelbagai cara untuk...