juara contest seo

gambar contest SEO

Juara adalah impian setiap orang. Tidak kira apa pertandingan pun yang disertai. Samalah dengan Contest SEO Eridy ini. Sudah pasti aku ingin menjadi juara. Dengan gelaran juara ia akan sedikit sebanyak mengangkat nilai aku sebagai blogger. Kepuasan juga pasti tidak terhingga.

Namun juara bukanlah satu-satunya tujuan aku sertai contest ini. Tujuan lain penyertaan aku dalam contest ini ialah aku ingin mengetahui sejauh mana keupayaan aku bermain dengan kata kunci yang diberi. Kata kunci ini akan menyumbangkan kepada kedudukan peserta contest di dalam enjin carian Google. Peserta yang entrinya mempunyai kedudukan tertinggi di enjin carian Google akan diisytiharkan sebagai juara.

Dengan contest SEO anjuran blog Eridy ini aku sudah pasti akan dapat mengkaji entri para peserta dan juara untuk aku ambil pengajaran untuk karier blogging aku di masa akan datang.

Tahniah terlebih dahulu aku ucapkan kepada juara contest SEO yang dianjurkan oleh blog Eridy ini. Anda sudah buktikan yang anda lebih hebat daripada peserta lain

contest seo eridy

Stay connected

9,179FansLike
14,840FollowersFollow
133FollowersFollow
1,801FollowersFollow
1,300SubscribersSubscribe
%d bloggers like this: