More

  Escape – Perkhidmatan Terbaik Daripada Celcom

   

  Tonton movie melalui smartphone dengan escape
  Escape – Perkhidmatan terbaru daripada Celcom

  Teknology semakin canggih.  Kini filem boleh ditonton di smartphone dan juga di tablet serta komputer riba.

  Melalui satu perkhidmatannya yang dinamakan Escape pengguna smartphone yang melanggan dengan celcom sudah mampu berbuat demikian.

  Escape ialah dunia hiburan di dalam kelasnya yang tersendiri . Ia membolehkan kita sebagai pengguna menikmati perkhidmatannya di mana sahaja kita berada. Ia umpama perpustakaan filem secara talian. Bermacam-macam filem yang disediakan termasuk daripada Hollywood, Korea, Indonesia, Hindi dan juga filem tempatan.

  Senarai filem atau movie popular escapenow
  Antara movie popular yang ada di dalam Escape

  Dengan perkhidmatan terbaru daripada Celcom ini kita tidak perlu lagi risau terlepas filem kesukaan kita.  Kita hanya perlu membeli filem yang menjadi pilihan kita untuk ditonton di peranti smartphone.

  Harga filem yang ditawarkan amat berpatutan sekali. Hanya dari 80 sen sejam, pengguna boleh menikmati filem pilihan mereka daripada 500 buah filem yang datang dalam pelbagai genre. Satu harga yang amat murah untuk filem pilihan kita.

  Yang istimewanya filem yang kita minati boleh ditonton di smartphone kita selain dengan computer riba dan tablet.  Yang lebih istimewa ialah imej yang dihantar menggunakan imej resolusi tinggi untuk tontonan khas menggunakan peranti smart phone.

  Kesimpulannya, dengan adanya Escape  ini, kita boleh pilih bila nak tengok filem kesukaan kita dan juga di mana kita nak tengok.  Tidak perlu lagi risau takut “tertinggal” filem kegemaran. Ia sentiasa bersama kita, bila-bila masa dan di mana sahaja.

  Aplikasi Escape ini juga boleh didapati di google play dan Apple Store. Hanya install di dalam smartphone kita dan kita boleh menggunakan aplikasi ini dengan tenang.

  paparan skrin escapenow
  Interface aplikasi EscapeNow di smartphone android

  Jom daftar sekarang di www.escnow.com.

  3 langkah mudah untuk mendaftar escapenow
  Pendaftaran Escape boleh dibuat di laman Escape. Hanya ikut langkah yang diberikan

  Oh ya, oleh kerana perkhimatan ini adalah perkhidmatan daripada Celcom semestinya ia memberi keutamaan kepada penggunanya. Sebab itulah kita akan diminta mendaftarkan nombor telefon celcom kita. Satu kod aktivasi akan dihantar kepada nombor celcom yang kita daftarkan tadi.

  Lepas ni mesti tak boring lagi kalau menunggu seseorang. Apa taknya. Boleh tengok filem dulu sementara yang ditunggu itu datang.

  Dunia semakin canggih. Terima kasih Celcom kerana pantas menyediakan perkhidmatan terbaru Escape ini.

  Latest articles

  Related articles

  34 Comments

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  CommentLuv badge