Escape – Perkhidmatan Terbaik Daripada Celcom

34
126
Tonton movie melalui smartphone dengan escape
Escape - Perkhidmatan terbaru daripada Celcom

 

Tonton movie melalui smartphone dengan escape
Escape – Perkhidmatan terbaru daripada Celcom

Teknology semakin canggih.  Kini filem boleh ditonton di smartphone dan juga di tablet serta komputer riba.

Melalui satu perkhidmatannya yang dinamakan Escape pengguna smartphone yang melanggan dengan celcom sudah mampu berbuat demikian.

Escape ialah dunia hiburan di dalam kelasnya yang tersendiri . Ia membolehkan kita sebagai pengguna menikmati perkhidmatannya di mana sahaja kita berada. Ia umpama perpustakaan filem secara talian. Bermacam-macam filem yang disediakan termasuk daripada Hollywood, Korea, Indonesia, Hindi dan juga filem tempatan.

Senarai filem atau movie popular escapenow
Antara movie popular yang ada di dalam Escape

Dengan perkhidmatan terbaru daripada Celcom ini kita tidak perlu lagi risau terlepas filem kesukaan kita.  Kita hanya perlu membeli filem yang menjadi pilihan kita untuk ditonton di peranti smartphone.

Harga filem yang ditawarkan amat berpatutan sekali. Hanya dari 80 sen sejam, pengguna boleh menikmati filem pilihan mereka daripada 500 buah filem yang datang dalam pelbagai genre. Satu harga yang amat murah untuk filem pilihan kita.

Yang istimewanya filem yang kita minati boleh ditonton di smartphone kita selain dengan computer riba dan tablet.  Yang lebih istimewa ialah imej yang dihantar menggunakan imej resolusi tinggi untuk tontonan khas menggunakan peranti smart phone.

Kesimpulannya, dengan adanya Escape  ini, kita boleh pilih bila nak tengok filem kesukaan kita dan juga di mana kita nak tengok.  Tidak perlu lagi risau takut “tertinggal” filem kegemaran. Ia sentiasa bersama kita, bila-bila masa dan di mana sahaja.

Aplikasi Escape ini juga boleh didapati di google play dan Apple Store. Hanya install di dalam smartphone kita dan kita boleh menggunakan aplikasi ini dengan tenang.

paparan skrin escapenow
Interface aplikasi EscapeNow di smartphone android

Jom daftar sekarang di www.escnow.com.

3 langkah mudah untuk mendaftar escapenow
Pendaftaran Escape boleh dibuat di laman Escape. Hanya ikut langkah yang diberikan

Oh ya, oleh kerana perkhimatan ini adalah perkhidmatan daripada Celcom semestinya ia memberi keutamaan kepada penggunanya. Sebab itulah kita akan diminta mendaftarkan nombor telefon celcom kita. Satu kod aktivasi akan dihantar kepada nombor celcom yang kita daftarkan tadi.

Lepas ni mesti tak boring lagi kalau menunggu seseorang. Apa taknya. Boleh tengok filem dulu sementara yang ditunggu itu datang.

Dunia semakin canggih. Terima kasih Celcom kerana pantas menyediakan perkhidmatan terbaru Escape ini.

34 COMMENTS

  1. ada tengok jugak iklan escape ni yang komli promote. ingatkan apa. tak cara sangat. rupanya aplikasi menarik. harga pun lebih murah dari cd cetak rompak. lebih baik la beli dengan diorang. daripada support team lanun yang mencetak rompak…

  2. Assalammualikum..bro,

    mselim3 tgk iklan escape jackie chan tu tp x faham,…huhu..rupa boleh tonton filem kita melalui smartphone janji bayar… boleh tonton dimana saje kan.. terbaik.. tp sayang hanya pengguna celcom aje… x begitu meluaskan penggunaannyer..

    mselim3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here