More

    EURO 2012

    logo euro 2012
    Logo rasmi Euro 2012

    Semalam, lepas mengembara ke website dan blog otai, aku dapat satu ilham. Memandangkan kejohanan bolasepak Euro dah dekat, aku nak buat posting pasal Euro 2012.

    So lepas ni insyaAllah akan ada banyak posting aku pasal Euro ni.

    maskot euro 2012
    Maskot rasmi Euro 2012

    So malam tadi aku dah start install widget Euro 2012 Countdown kat sidebar (bawah countdown waktu solat) homepage blog sohoque.com ni. Sila la tengok ya.. dan aku juga dah create kategori EURO 2012 untuk memudahkan pembaca untuk shortcut kepada cerita-cerita berkenaan Euro 2012 sahaja.

    So tunggu posting pasal Euro 2012 seterusnya..

    Latest articles

    Related articles

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    CommentLuv badge