Home Germany Vs Argentina germany vs argentina

germany vs argentina

germany wins

Germany vs argentina di perlawanan akhir piala dunia 2014. menang daripada mula piala dunia lagi aku telah memilih germany sebagai juara. Ini berikutan aksi mantapnya di dalam kejohanan bolasepak eur0 2 tahun sebelum ini. Walaupun pada kejohanan euro germany tidak memenangi juara yang disandang oleh spain, tetapi bakat pemain mudanya memang tidak dapat dinafikan kehebatannya. di dalam usia yang muda mereka teah berjaya menjadi pasukan ancaman, apatah lagi sekarang degan umur dan pengalaman yang semakin banyak, mereka adalah calon utama untuk sertai…

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,233FollowersFollow
126FollowersFollow
1,804FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...