Inovasi terkini daripada Infinix Mobility Limited.. Nantikan Pelancaran Hot 10S di Malaysia

0
5245

Berita baik buat golongan Gen Z, ataupun para peminat permainan video dan teknologi. Kalian bakal diperkenalkan dengan inovasi terbaru daripada jenama teknology global Infinix iaitu siri Hot 10S. Nantikan Tarikh keramat 13 Julai 2021 ini di mana siri Hot 10S akan dilancarkan secara eksklusif di Shopee.  Pengguna boleh mula ‘add to cart’ pada 7 Julai 2021!

Peranti yang didatangkan khas buat peminat teknologi, penggemar permainan video, pelajar, dan generasi muda yang akan datang, Hot 10S yang menarik dengan harga yang berpatutan ini adalah penambahan baru  kepada portfolio Hot 10. Telefon pintar permainan video dan hiburan yang dinanti-nantikan ini bakal membolehkan pengguna bermain permainan video dengan lancar dan mengikuti trend terkini dengan lebih mudah.

Untuk memeriahkan lagi pelancaran di kalangan peminatnya, Infinix kali ini berkolaborasi dengan permainan video Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), untuk mencipta penutup belakang telefon pintar edisi terhad yang diukir dengan reka bentuk MLBB serta casing telefon MLBB estetik yang didedikasikan khusus untuk siri Hot 10S.

Menarik bukan? Kalian sudah pasti teruja dengan pengumuman ini. Sabar dulu..! Infinix akan mendedahkan lebih banyak lagi maklumat tentang spesifikasi peranti istimewa ini dan ciri-ciri menariknya pada hari pelancaran tersebut. Tungguuu..!

Untuk maklumat lanjut dan terkini mengenai siri Hot 10S, kalian boleh layari laman web Infinix Malaysia, laman Facebook, Instagram dan Kedai Rasmi di Shopee.  

Tentang Infinix Infinix

Mobile adalah jenama telefon pintar global yang merancang, mengeluarkan dan memasarkan portfolio peranti mudah alih yang berkembang di seluruh dunia di bawah jenama Infinix yang ditubuhkan pada tahun 2013. Menyasarkan Generasi Z, Infinix memberi tumpuan untuk mengembangkan teknologi canggih yang terkandung dalam peranti mudah alih yang dirancang dengan teliti yang menawarkan gaya, kekuatan dan prestasi yang tersendiri.

Peranti Infinix bergaya & dapat dicapai dengan pengguna akhir di barisan hadapan setiap langkah ke hadapan.

Dengan “THE FUTURE IS NOW” sebagai intipati jenamanya, Infinix bertujuan untuk memperkasakan remaja masa kini untuk menonjol dari orang ramai dan menunjukkan kepada dunia siapa mereka & apa yang mereka perjuangkan.

Portofolio produk syarikat dijual di lebih daripada 40 negara di seluruh dunia, meliputi Afrika, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, dan Asia Selatan. Dengan berkembang pada tahap fenomenal, Infinix tumbuh 160% yang belum pernah terjadi sebelumnya selama 2018-2020 dan mempunyai rancangan besar untuk terus membuat peranti tingkat unggulan yang menawarkan reka bentuk menarik dan cadangan nilai yang kuat.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati: https: //www.infinixmobility.com/my/

Loading

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge