ilmu tarikh lahir bukan ramalan

meramal masa depan dosa besar

Ilmu Kenal Karektor Manusia Berdasarkan Tarikh Lahir ini bukanlah satu bentuk ramalan seperti yang disangkakan. Ia adalah kerana ilmu ini tidak menentukan hala tuju hidup seseorang. Ilmu ini hanyalah membayangkan sifat atau karektor seseorang dengan melihat tarikh lahir mereka.

Namun sifat dan karektor ini boleh berubah bergantung kepada keinginan tuan empunya diri untuk berubah. Ia bertepatan dengan firman Allah bahawa Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga kaum tersebut mengubah nasibnya sendiri.

Ilmu ini amat berguna untuk dipelajari untuk kelangsungan hidup kita. Kita boleh sekurang-kurang kenal karektor orang-orang disekeliling kita. Dengan itu kita akan dapat mengadaptasikan diri kita dengan mereka. Lebih bagus jika mereka pun kenal akan sifat kita. Natijahnya hidup akan lebih harmoni

Ilmu Kenal Karektor Manusia Berdasarkan Tarikh Lahir

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,219FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,159SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...