misteri tarikh kelahiran

meramal masa depan dosa besar

Ilmu Kenal Karektor Manusia Berdasarkan Tarikh Lahir ini ialah suatu ilmu yang amat bagus untuk dipelajari. Dengannya kita dapat mengenali sifat manusia disekeliling kita. Akibatnya suami akan lebih kenal isteri, isteri akan lebih mengenali suami. Hasilnya rumahtangga lebih bahagia.

Ibubapa akan lebih kenal anak-anak mereka yang setiap seorang mempunyai sifat dan karektor yang unik. Jadi ibubapa akan tahu macamana untuk mendekati anak-anak dengan pendekatan yang berbeza.

meramal masa depan dosa besar
perkiraan daripada tarikh lahir

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,452FollowersFollow
126FollowersFollow
1,806FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...