I’ve Been Demoted By Nuffnang…!

Huhuhuhu.. Sedih..!!! Semalam bila aku tengok status kat Nuffnang, aku dah kena demoted. “Apa jenis blogger picisan aku ni. Baru sekejap naik satu takuk tetiba kena demoted”, detik hati aku. Sebab memang hari minggu baru ni posting aku kurang. Ada satu posting jer aku buat.

Hari ni aku cuba mencari-cari kenapa aku kena demoted. Aku baca pasal Glitterati sekali lagi. Kat dalam artikel tu dia ada menyebut tentang syarat-syarat dan kelebihan-kelebihan menjadi seorang exclusive member Nuffnang.Setelah dua hari menunggu aku dah rasa macam tak best jer dengan status aku. Ya la, nak komen movie review pon tak boleh dengan status normal.

 

Lantas aku menghantar satu email kepada Nuffnang. Suruh dia terang kat aku kenapa aku kena demote.

 

Tanpa menunggu lama, email ku telah dibalas oleh pihak Nuffnang.

Rupa-rupanya nuffnang tersalah update status membership aku. Untuk status diubah semula ia akan memakan masa 2-3 hari. Fuuuuh.. Nasib baik.. 😉

So sekarang aku tunggu nuffnang betulkan balik jer la..

Huhuhu

 

Show Comments

2 Comments

  1. MrJocko March 27, 2012
    • sohoque March 27, 2012
  2. Pingback: Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes December 23, 2012

Leave a Reply

%d bloggers like this: