tong air

gambar hardware diy

tong air adalah produk yang laris sekarang. Ia berikutan keputusan kerajaan negeri Selangor yang membuat catuan air mengikut giliran zon kawasan.

Untuk menakung air sebagai persediaan selama dua hari ketiadaan air, tong isian air amat perlu bagi sesebuah keluarga. Gambar tong air ini diambil sewaktu aku membelinya di hardware belakang de palma hotel shah alam seksyen 19.

Harga tong air ini meningkat mengikut permintaan. Semasa aku membelinya tempohari, herga dinaikkan sebanyak rm10 hanya sebagai persediaan.

keluasan belakang jereta honda civic

Stay connected

2,722FansLike
523FollowersFollow
13,435FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,162SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...