akademi denaihati

Kelas belajar buat blog

Sertai Kelas Junior Dan Master Worpress Anjuran Akademi Denaihati. banyak manfaat yang anda akan perolehi. Ya betul. anda boleh belajar sendiri. Tetapi jangan jadi macam aku. Aku habiskan masa belajar dengan pakcik google sampai lewat malam. Hasilnya aku tahu lah buat blog, tapi masih tak mencapai tahap otai.

Dengan sertai kelas ini, anda akan didedahkan dengan ilmu dan rahsia belajar blog dengan mudah. Betul. sungguh mudah. apa yang kita nak tahu memang akan diajar.

Untuk ilmu asas, anda boleh pilih untuk menyertai kelas junior wp terlebih dahulu. Nanti kalau dah mahir yang asas, boleh sambung kelas master wp pula.

Percayalah kos yang dikenakan memang terlalu murah jika nak dibanding dengan ilmu yang kita akan dapat. Jadi buatlah pelaburan sedikit demi masa depan blog kita.

Serius aku cakap, memang anda tak akan menyesal sertai kelas – kelas ini.

menduduki tempat pertama di halaman google

Stay connected

2,721FansLike
523FollowersFollow
13,388FollowersFollow
126FollowersFollow
1,805FollowersFollow
1,161SubscribersSubscribe

Latest article

4 Perkara Yang Tak Diingini Yang Mungkin Berlaku Semasa Travel.. Tapi Anda Tak Perlu...

Apabila dah cukup bajet, dah dapat waktu cuti, maka mood bercuti pun bermula. Mulalah kita mencari destinasi percutian kita yang seterusnya. Biasanya senarai tempat...

KLC Puchong, Anak-anak Pasti Suka Belajar English Kat Sini

Setiap anak mempunyai minat dan kelebihan yang berlainan. Ini memang aku perhatikan pada 3 orang anak aku. Salah satu aspek yang aku perhatikan daripada...

Nilai Persahabatan… Semakin Dewasa Semakin Berharga…

Semalam.. Memang aku sibuk betul. Kalut semacam jer. Kerja berlambak. Dateline tak terkejar. Dengan entri job lagi. Dengan job kemaskini website company lagi. Dengan...